Keystone logo

25 LLM Programmer i Jura Retsvidenskab Retspraksis 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Retsvidenskab
  • Retspraksis
Studieområde
  • Jura (25)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLM Programmer i Jura Retsvidenskab Retspraksis

En Master of Laws er en et-to-årig fuldtidsuddannelse med global troværdighed. Denne avancerede certificering giver lovstuderende legitimationsoplysninger i et fokuseret område, der accepteres fra et land til et andet. Kandidater fra dette program tilbyder advokatfirmaer et fornemt område af viden og kvalifikation til arbejde i et multinationalt juridisk miljø.

Hvad er en LLM i juridisk praksis? Dette uddannelsesprogram omfatter færdiggørelse af den faglige uddannelse, der er nødvendig for en LPC, som er nødvendig for at praktisere som advokat i England og i Wales. Nogle af de undersøgte emner omfatter grundlæggende grunde af erhvervsret, kriminel og civil retssag, ejendomsret og beskatning. Andre emner kan omfatte professionel adfærd og regulering. Programdeltagere kan ofte vælge at studere snævrere emner, såsom familie eller international familieret, personskadelov eller kommercielle retssager.

Lærere i dette LLM-program kan få værdifulde færdigheder, der forbliver hos dem i hele deres karriere. Disse kan omfatte forbedrede forskningsfærdigheder og evnen til at oprette en organiseret plan. Andre praktiske færdigheder kan bestå af en evne til at forhandle, der kan bruges personligt og professionelt.

Interesserede personer kan finde muligheder for at gennemføre et LLM i Legal Practice-programmet i skolerne over hele kloden. Disse klasser er ofte tilgængelige som online eller fjernundervisning kurser. Forskellige steder og formater fører til en række omkostninger. Forhåbende studerende vil finde det bedst at kontakte deres foretrukne skoler individuelt.

Gennemførelse af et LLM i juridisk praksis program kan føre til ikke-advokatstillinger, såsom undervisning eller offentlig politik forsker. Andre karrieremuligheder kan findes i at praktisere udenlandsk lov i et andet land end den studerendes oprindelsesland. Kandidater kan finde lovlige job i intellektuel ejendom eller konfliktløsning, arbejder for kommercielle firmaer eller for offentlige enheder.

Uddannelsesinstitutioner tilbyder masser af valg til potentielle studerende. Online klasser giver både fleksibilitet og øget adgang til akademisk succes. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.