Keystone logo

9 LLM Programmer i Jura Retsvidenskab Retlig etik 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Retsvidenskab
  • Retlig etik
Studieområde
  • Jura (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLM Programmer i Jura Retsvidenskab Retlig etik

For mange studerende, der er interesseret i at studere lov, kan det normalt give dem den specialiserede viden inden for deres valgte område af feltet. Normalt tilgængelig for studerende, der har gennemført en bachelorgrad, er et LLM-program en måde at forberede eleverne på at opnå succes på lovområdet.

Hvad er en LLM i juridisk etik? Denne type program lærer eleverne typisk kompleksiteten af ​​etik i erhvervslivet, især på sundhedsområdet. Gennem case-studier og præsentationer kan eleverne lære om love om mental sundhed, reproduktion, organdonation og medicin. Kurser dækker normalt brede emner som menneskerettigheder, fagligt ansvar og forskningsmetoder.

Mens de er indskrevet i et LLM-program, dyrker de sædvanligvis flere nøglekompetencer, der kan hjælpe dem både i deres personlige og professionelle liv. Analytiske færdigheder gør det muligt for studerende at navigere i komplekse love, mens stærke kommunikationsfærdigheder hjælper eleverne med at opbygge netværk og forbinde med kunder. Organisationsfærdigheder er nyttige til opbygning af karriere samt afbalancering af personlige liv.

Et LLM-program tager typisk et år at fuldføre, når det tages på fuld tid. Omkostningerne varierer alt efter den skole, der tilbyder graden, fordi ingen to universiteter er ens, særligt hvad angår undervisningsomkostninger.

Med medicinske fremskridt gøres dagligt, vokser efterspørgslen efter jurister med en baggrund i etik. Studerende kan blive offentlige politik analytikere, eller de kunne vælge at arbejde som medicinsk etik konsulenter. Mange foretrækker at bruge deres viden til at undervise og blive medicinske etik professorer. Andre finder jobs, der repræsenterer retssager som medicinske etik advokater. Nogle nyder at arbejde bag scenen som forskere.

For nogle studerende er det ikke muligt at deltage i klasser på campus regelmæssigt. At tilmelde sig online klasser kan nogle gange være en bedre mulighed, fordi eleverne typisk har mere fleksibilitet over deres egne tidsplaner. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.