Keystone logo

Filtre

 • LLM
 • Jura
 • Civilretlige studier
 • Privatret
Studieområde
 • Jura (2)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

2 LLM Programmer i Privatret 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  LLM Programmer i Privatret

  En Master of Laws grad, eller LLM., Tager de fleste forskere mellem et til to år at afslutte, i afventning af tilmeldingsstatus. I modsætning til andre postgraduate grader, kræver de fleste LLM-programmer ikke adgangskontrol før optagelse.

  Studerende, der overvejer at specialisere deres juridiske viden, kan undre sig: "Hvad er en LLM i privatret?" De, der studerer og praktiserer privatret, beskæftiger sig med de juridiske forhold mellem enkeltpersoner. Som sådan har interessepunkter tendens til at indeholde, men er ikke begrænset til: ejendoms-, familie-, successions- og kontraktlovgivning. Udviklingen af ​​soft skills og meditation strategier er ofte en kritisk komponent i at studere privatret, som mange studerende vil fortsætte med at interagere med klienter direkte og bilægge tvister mellem borgere både inden for og uden for retssalen.

  Succesfulde studerende har tendens til at være bemærkelsesværdige forhandlere med velrenommerede forskningspenge og analytiske evner. Disse træk er ikke kun yderst ønskelige på arbejdsmarkedet, men kan også give en stor velsignelse for at håndtere personlige tvister og økonomi.

  Registreringsstatus og total programlængde påvirker ofte prisen på at tjene en LLM i Privatret. Andre mulige faktorer omfatter recitationsgebyrer og den studerendes oprindelsesland. Studerende bør overveje omkostningerne ved deltagelse for hvert program for at sikre, at programmet bedst opfylder deres økonomiske behov.

  Kombineret med en Juris Doctor eller LLB er jobudsigterne for studerende ekspansive og konsekvent voksende. Selvom meget privatret fokuserer på individuelle retssager, kan mange kandidater med privatretlige specialiteter finde job i erhvervssektoren som virksomhedskonsulenter, juridiske tilsynsførende, firmarådgivere og kontraktansvarlige. Andre stillinger, der potentielt er tilgængelige, hvoraf nogle kan kræve yderligere beslægtede faglige grader, omfatter skilsmisse advokater, advokater, juridiske assistenter, ejendom planlæggere, tillidsrådgivere og juridiske affære ledere.

  Privatret har tendens til at være fokuseret på den nationale skala, og dermed vil programmerne, selv om det er rigeligt globalt, ofte kræve i det mindste delvise personligt fremmøde for at tjene din LLM i Privatret. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.