Keystone logo

6 LLM Programmer i Jura Politik i London, Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det Forenede Kongerige
  • Jura
  • Politik
  • London
Studieområde
  • Jura (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

LLM Programmer i Jura Politik

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Hvilke fordele er der ved at studere politik på universitetet?

Politiske programmer på universiteterne har til formål at lære de studerende juridiske begreber, og hvordan loven anvendes i forskellige former. En politisk uddannelse kan være nyttig for folk, der ønsker at arbejde i den offentlige sektor eller at gøre karriere inden for politik. Nogle vælger måske at studere politik, fordi de er interesserede i at blive involveret i det offentlige. Politikkurser giver indsigt i, hvordan love bliver lavet, hvordan de påvirker samfundet, og hvordan de påvirker den enkeltes liv. Mange uddannelser i politik kan også omfatte kurser i at skrive politikker. De kan være nyttige for folk, der ønsker at arbejde i det offentlige eller selv at lave love.

Hvad kan jeg gøre med en uddannelse i politik?

Politik er ofte opfattet som et usædvanligt valg af uddannelse blandt kandidater, men er dog ved at blive mere og mere populært. En politisk uddannelse kan være en fordel for folk, der er interesseret i at gøre karriere, som kræver stærk kritisk tænkning, kreativitet og fremragende kommunikationsevner. Personer med en politisk uddannelse kan forvente at have rig mulighed for at få arbejde efter endt uddannelse, fordi de har disse færdigheder. Politik er et ideelt valg af uddannelse, hvis man ønsker at blive involveret i politik, jura eller regeringen i fremtiden.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.