Keystone logo

14 LLM Programmer i Jura Politik 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Politik
Studieområde
  • Jura (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLM Programmer i Jura Politik

For dem med graduate law grader, der søger at specialisere sig i et bestemt område, kan det være nyttigt at få ekspertise ved at få en Master of Laws, eller LLM. Typisk afsluttet i et enkelt år, kan denne type af ph.d.-grad grad forbedre din viden og erfaring i det specifikke område efter eget valg.

Hvad er en LLM i politik? Når en person med en juridisk grad ønsker at fokusere mere udelukkende på politiske love, kan LLM i politik tjene på flere forskellige områder. Lov om almen interesse og politik, miljølovgivning og politik samt international konkurrenceret og politik er blot nogle få af mulighederne at vælge imellem. Fordi politikker spiller en så stor rolle for at sætte lovene bedst muligt og sikre, at de hjælper mennesker og ikke forhindrer dem, kan det være meget givende at deltage i at skabe, ændre eller afskaffe politikker.

At tjene en LLM i politik kan gøre dig til en mere ønskelig advokat, fordi enhver virksomhed og styrende organ rundt om i verden vil have brug for hjælp til deres politikker på et eller andet tidspunkt. Det kan også øge dit indtjeningspotentiale og kan endda hjælpe med at bane vejen ind i andre felter, såsom politik.

Hver skole, der tilbyder en LLM i Policy, vil have forskellige undervisningspriser baseret på forskellige faktorer, såsom skolens størrelse og hvor prestigefyldte det er. Der vil også være forskellige omkostninger for skoler baseret på hvilket land de befinder sig i.

Der er en bred vifte af karrieremuligheder for nogen med en LLM i Policy. Du kan øve loven, blive lobbyist, arbejde med offentlige og nonprofitorganisationer eller arbejde i en tænketank for at undersøge og analysere aktuelle spørgsmål i politikken. Der er næsten utallige måder at udøve politielov på, da hver industri har job relateret til politikker.

Der er mange fantastiske skoler over hele verden, der tilbyder en LLM i politik.Du kan også være i stand til at tage nogle af klasserne online. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.