Keystone logo

1 LLM Programmer i Økonomi Finans Overholdelse 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Økonomi
  • Finans
Studieområde
  • Økonomi (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

LLM Programmer i Økonomi Finans Overholdelse

Også kendt som en Master of Laws, en LLM er en postgraduate grad medfører avanceret juridisk viden. Studerende gennemfører typisk kursusarbejde inden for et år, men nogle programmer kan tage op til to år at fuldføre.

Hvad er en LLM i overensstemmelse? Studerende, der tager dette studieforløb, har ofte mulighed for at dække et bredt spektrum af lovgivningsmæssige spørgsmål. Sundhedsvæsen og virksomhedsbestemmelser er fælles specialiteter, men programmerne kan også tilbyde eleverne chancen for at forfølge global, privatlivets fred eller klinisk forskning. Mange forskere lægger også stor vægt på risikostyring og udvikler evnen til at vurdere enhver lovgivningsmæssig risiko og udvikle systemer til afbødning eller minimering af det. Kursusarbejde kan fokusere på regler inden for en bestemt industri eller lokalitet eller kan give eleverne et generelt og internationalt udbud af moderne lovbestemmelser.

Kandidater med en LLM i overensstemmelse har ofte industrikritiske færdigheder, som evnen til at klare at risikere, komponere juridisk dokumentation og lede et tværfagligt ledelsesteam. Disse færdigheder kan være med til at stå ud over konkurrence og udvikle en studerendes interpersonelle relationer.

Mange institutioner har et projiceret budget på deres hjemmeside for at give potentielle studerende omkostningsoverslag. Som tilknyttede gebyrer kan variere betydeligt ud fra forskellige faktorer, kan du ofte finde de mest opdaterede oplysninger ved at kontakte dine interesserede interesser direkte.

Karriere i overensstemmelse er rigelige og tilgængelige over hele kloden. I forbindelse med en Juris Doctor, eller i nogle lande, en første grad i loven, kan eleverne fortsætte med at optræde som advokater, generaldirektører, ledelseskonsulenter, tilsynsførende og compliance direktører. Kandidater søger ofte af multinationale virksomheder at levere ekspertise og tilsyn med lovgivningsmæssige krav såvel som at designe, gennemføre og vedligeholde uddannelsesprogrammer for at sikre, at disse krav er opfyldt ud over mange andre højt ansvar.

En LLM i overensstemmelse er tilgængelig fra flere universiteter over hele kloden og kan gennemføres på campus, online eller med blended attendance. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.