Keystone logo

13 LLM Programmer i Jura Civilretlige studier Offentlig ret 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Civilretlige studier
  • Offentlig ret
Studieområde
  • Jura (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLM Programmer i Jura Civilretlige studier Offentlig ret

Efter eksamen fra lovskolen fortsætter mange studerende med at forfølge en LLM. Denne grad hjælper eleverne med at specialisere sig i et bestemt lovområde, så de kan forbedre deres knowledgebase og arbejde i et nicheområde af det juridiske område.

Hvad er en LLM i offentligret? Denne type avanceret juridisk grad dækker en række emner, herunder strafferet, administrativ ret, forfatningsret og skatteret. Dem, der arbejder i denne grad, kan også studere juridiske situationer, der beskæftiger sig med enkeltpersoner og virksomheder, hvis problemet som helhed påvirker regeringen. I sidste ende tager eleverne kurser på forskellige juridiske emner, der fokuserer på, hvordan lovlige situationer påvirker større organisationer, såsom regeringen.

Efter at have optjent en LLM-grad i offentlig ret, skal de studerende være vidende om et bestemt juridisk område, som kan kvalificere dem til at tjene mere som advokat. Studerende kan også udvikle raffinerede forsknings- og forståelsesevner, som kan hjælpe dem med at være en mere effektiv jurist.

Der er mange faktorer, der påvirker, hvor meget det koster at tjene denne type avanceret grad. Disse kan omfatte, hvilken skole der er til stede, hvor meget institutionen opkræver for undervisning, og hvor længe de studerende tager for at fuldføre programmet fuldt ud.

Efter at have optjent en LLM i offentligret har kandidater mulighed for at arbejde i mange stillinger inden for det juridiske område. For eksempel kan eleverne være i stand til at arbejde som en offentlig forsvarer for et statsligt eller føderalt organ. De kan også sikre en stilling som en medarbejder tilknyttet en privat virksomhed eller tjene som intern rådgiver for en større organisation, der tjener offentligheden. Derudover kan de med denne grad forfølge et job som compliance officer i stedet for en advokat.

Mange LLM-programmer er tilgængelige på steder personligt og online over hele verden. For at finde ud af mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.