Keystone logo

7 LLM Programmer i Jura National ret Nordamerikansk ret 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • National ret
  • Nordamerikansk ret
Studieområde
  • Jura (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

LLM Programmer i Jura National ret Nordamerikansk ret

En Master of Laws, eller LLM, er ofte forfulgt af studerende, der har en stor interesse i det juridiske område og kan allerede have en lovgrad. Dette program giver mulighed for yderligere studier i den juridiske arena og muligheden for at fokusere mere skarpt på et bestemt emne.

Hvad er en LLM i nordamerikansk lov? Dette program giver en studerende mulighed for at koncentrere sig om et bestemt område af juridisk undersøgelse koncentreret om nordamerikansk lov. Fagområder kan omfatte amerikansk forretningsret, canadisk lov eller mexicansk lov. Det er typisk et år langt program for fuldtidsstuderende. Kursusarbejde kan indeholde seminarer, klasseværelse læring og diskussion, eller kunne være gennem online portaler. Nogle typiske klasser i dette program kan omfatte civilret, strafferet og procedure samt kontrakter og salg.

Kandidater fra dette program udvikler ofte avancerede kommunikationsfærdigheder, som kan være nyttige i arbejds- og sociale situationer. De kan også udvikle evnen til at forstå procedurer i en retssammensætning, samt at kunne forberede juridiske trusser, der begge kan føre til faglig fremgang.

Omkostningerne ved dette program afhænger af mange faktorer og varierer fra skole til skole. Nogle programmer kan være helt online, hvilket kan reducere omkostningerne. Potentielle studerende bør kontakte hver skole individuelt for at bestemme udgifter.

Studerende, der tager udgangspunkt i dette program, kan muligvis finde arbejde i Canada, USA eller Mexico. Mange juridiske firmaer ansætter kandidater som advokater og juridiske analytikere. Private virksomheder stræber ofte efter at have uddannet juridisk repræsentation på deres medarbejdere. Udover at blive ansat som advokater af et advokatfirma eller starte deres eget firma, kan kandidater ansættes som juridisk rådgiver for regeringer, finansanalytikere, administrerende direktører for ngo'er og erhvervskonsulenter.

Programmer i nordamerikansk lov tilbydes af mange universiteter over hele kloden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.