Keystone logo

9 LLM Programmer i Jura Forretningsret Medieret 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Forretningsret
  • Medieret
Studieområde
  • Jura (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

LLM Programmer i Jura Forretningsret Medieret

Normalt fokuserer på et bestemt område af interesse, en LLM er en kandidat-niveau grad inden for loven. De fleste LLM programmer er designet til færdiggørelse i et års fuldtidsindmeldinger.

Hvad er en LLM i medielov? Et stort og hurtigt voksende felt, programmer på dette område har tendens til at fokusere bredt på regulering og styring af forskellige medier, herunder film, kunst og musik. Intensive undersøgelser af lovgivningen om ophavsret, såvel som de gælder nationalt og internationalt, samt hvordan de sammenligner med de øvrige lande, er en fælles forpligtelse for studerende, der forfølger denne grad. Kurser studerende kan vælge fra ofte omfatter handel, beskatning og indvandring love samt kontrakt lov. Selv om de fleste programmer har en regimenteret kerneplan for ophavsret og underholdningslov, vælges valgfrie tilbud typisk af den studerendes personlige interesser eller karriere.

Studerende har en tendens til at udvikle en stærk forretningsorientering og blive yderst dygtig til forhandling, juridisk forskning og kontraktskrivning. Ud over muligheden for at åbne banen for fremtidige karriere kan disse træk også sætte de studerende i stand til at forfølge videregående uddannelsesmuligheder.

De fleste LLM-programmer er kortere end andre kandidatgrader, så omkostningerne kan være væsentligt lavere. Den mest nøjagtige gebyrplan information til et program kan ofte fås fra institutionens finansielle afdeling.

Teknologiens fortsatte udvikling har tilskyndet en overflod af hidtil usete juridiske bekymringer og for få medierektspecialister til at imødegå dem. Forskellen er et stort område af potentiale for kandidater med denne grad, så de eventuelt kan kvalificere sig til stillinger i større virksomheder som ophavsretlige håndhævelseschefer og kontraktansvarlige. Selvom en LLM normalt ikke vil gøre det muligt for en kandidat at udøve lov uden yderligere legitimation, kan denne kandidatniveau tildele job som medieadvokater, ophavsret og varemærkeforhandlere, generel rådgiver, firmarådgiver og lovgivende medarbejdere, når de kombineres med en Juris Doctor eller tilsvarende grad.

At studere for en LLM i medielov kan udføres fuldt ud online, og mange programmer er åbne for internationale kandidater. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.