Keystone logo

16 LLM Programmer i Jura Medicinsk ret 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Medicinsk ret
Studieområde
  • Jura (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLM Programmer i Jura Medicinsk ret

LLM står for Legum Magister, og det er en kandidatgrad for dem, der ønsker at fortsætte deres juridiske uddannelse. Sundhed lov omhandler en række forskellige sundhedsydelser facetter, som de vedrører retlige spørgsmål.

Du kan spørge sig selv, hvad der er en LLM i Health? Dette program fokuserer på en række forskellige områder, såsom sundhed, kontraktret, medicinsk lovgivning, forvaltningsret, medicinsk fejlbehandling lov, og samtykke lov. Ansøgere til programmet skal have en bachelor-grad i sundhedssektoren, jura eller et beslægtet emne.

Der er en række fordele for dem, der tjener deres LLM i sundhed. Den aldrende befolkning fortsætter med at vokse i hele verden, og det øger efterspørgslen efter sundhed lov specialister. Karriere er fremherskende, og de er tilgængelige både nationalt og internationalt. Den viden, som de studerende får også hjælper dem med at løse problemer i andre områder af deres liv.

På en fuld tidsplan, kan en LLM i Health normalt optjent i et år.Omkostningerne ved programmet vil variere afhængigt af land, skole og elev. Interesserede studerende skal kontakte skolen efter eget valg til at bestemme, hvad deres finansielle forpligtelser vil være.

Kandidater med en grad i sundhed lov kan vælge mellem mange dynamiske og forskelligartede karrieremuligheder. Advokater med denne grad kan fokusere på en karriere i farmaci lov, medicinsk fejlbehandling, medicinsk etik, international folkesundhed og mental sundhed lov. De kan arbejde bag kulisserne, eller bruge deres tid i retssalen, afhængigt af deres interesser og personligheder. Healthcare eksperter med deres LLM i Sundhed kan arbejde i øverste stillinger i sundhedssektoren administration og bioetik.

Dem med travle hverdag, kan være bekymret for, at opnå en LLM i Sundhed kan være for svært. Men mange skoler tilbyder nu mulighed for at tage mange af de klasser online, og tilbyder endda deltid.Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.