Keystone logo

1 LLM Programmer i Jura Medicinsk ret Medicinsk Jura i Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det Forenede Kongerige
  • Jura
  • Medicinsk ret
  • Medicinsk Jura
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

LLM Programmer i Jura Medicinsk ret Medicinsk Jura

Medicinsk jura er et spændende felt, der dykker dybt ned i krydsfeltet mellem medicin og jura. Det handler om at forstå de juridiske principper, etiske teorier og regulatoriske rammer, der former vores sundhedssystem og styrer sundhedsprofessionelles og institutioners handlinger.

Selvom hvert program og hver institution kan have sine unikke tilbud, er der nogle almindelige temaer, du kan forvente at støde på. Til at begynde med får du styr på de grundlæggende principper og teorier om medicinsk etik. Du vil dykke ned i begreber som autonomi, velgørenhed, ikke-ondsindethed og retfærdighed, som danner rygraden i etisk beslutningstagning i sundhedsvæsenet.

Du vil også udforske de love og regler, der styrer levering af sundhedsydelser. Dette vil omfatte læring om patientrettigheder, fortrolighed, informeret samtykke og professionelt ansvar.

Uanset om du er tiltrukket af juridisk praksis, sundhedsadministration, politikanalyse eller den akademiske verden, vil en uddannelse i medicinsk jura åbne døre til spændende muligheder.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.