Keystone logo

Filtre

  • LLM
  • Det Forenede Kongerige
  • Jura
  • Studier i konfliktløsning
  • Nottingham
  • Deltid
Studieområde
  • Jura (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Deltid LLM Programmer i Mediation i Nottingham, Det Forenede Kongerige for 2024

Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

Deltid LLM Programmer i Mediation

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

Hvad er mægling?
Mægling er en proces, hvor alle parter i en tvist mødes med en mægler, som hjælper dem med at undersøge mulighederne for at løse deres uoverensstemmelser og nå frem til en aftale. Mediatorerne træffer ikke beslutninger på vegne af parterne i tvisten, men forsøger i stedet at hjælpe dem med at finde deres egen løsning på problemet. Mægling anvendes almindeligvis, når de personer, der er involveret i en konflikt, frivilligt er villige til at deltage i processen, men det har også været en succes, selv når en eller flere af parterne er fjendtligt indstillet over for aktiv deltagelse i mægling.

Mægling foregår normalt uden for retssystemet, så det kan betragtes som fortroligt og ikke-offentligt, selv om lovgivningen varierer fra jurisdiktion til jurisdiktion med hensyn til, om tvister skal gå til mægling, før de kan indbringes for retten. Udgifterne til mæglingen deles mellem de parter, der er i konflikt, og disse gebyrer kan være mindre end det, det ville have kostet dem hver især at hyre deres egne advokater til at håndtere sagen, hvis de havde indbragt den for retten.

Job som mægler
Blandt mæglerne kan nævnes juridiske mæglere, der har gennemført et af retten godkendt uddannelsesprogram, mæglere, der hjælper folk med at løse konflikter uden for retten, eller sagsbehandlere, der primært fokuserer på at hjælpe folk med at forberede sig til deres mæglingsmøder.

Hvorfor er det vigtigt at studere mægling?
De færdigheder, der læres i mægling, f.eks. aktiv lytning og evnen til at kommunikere godt med andre, kan i vid udstrækning anvendes på andre områder af livet. Uddannelsen i denne form for mægling er en glimrende måde for jurastuderende at forbedre deres kommunikations- og problemløsningsevner, inden de begynder at praktisere som jurister.

Hvad er fordelene ved at studere mægling?
En uddannelse i mægling er ikke lovpligtig for at blive mægler, men den kan være gavnlig for dem, der ønsker at gå videre på dette område. Deltagelse i et mæglingskursus viser en interesse for at hjælpe andre med at løse konflikter og viser, at den enkelte har et vist kendskab til, hvordan mægling fungerer. Desuden kan det at have gennemført et mæglingskursus gøre en person mere salgbar inden for dette stadig mere populære område.

Hvad vil jeg studere under min mæglingsuddannelse?
En uddannelse i mægling vil introducere de studerende til de måder, hvorpå folk løser konflikter fredeligt, med særlig opmærksomhed på, hvordan mægling kan bruges til at undgå retssager. De studerende bliver udsat for forskellige stilarter for konfliktløsning, så de får en bedre idé om, hvilken type der fungerer bedst i den enkelte situation. De lærer også om juridiske spørgsmål i forbindelse med mægling, og hvordan den kan bruges som et alternativ til retssager.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.