Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange LLM Programmer i Luftfartslovgivning 2023

1 LLM Programmer i Luftfartslovgivning 2023

overview

En LLM, eller Master of Laws, er en grad tildelt personer, der forfølger en dybere forståelse af et specialiseret område af loven. De fleste programmer varierer i længde og tager overalt fra et til tre år for at fuldføre.

Hvad er en LLM i luftfart lov? Dette program fokuserer på et højt specialiseret retligt område: luftfartslovgivning. Kurser i dette program udstyre generelt studerende med en dyb forståelse af luft- og rumlovgivning i den offentlige og private sektor. Kurser kan dække de mange udfordringer og problemer industrien står over for, og hvordan man sikrer, at virksomheder forbliver i overensstemmelse med branchens regler. Instruktører kan fokusere stærkt på loven, da det vedrører bæredygtighed, passagersikkerhed, miljøbeskyttelse, fair konkurrence, brugen af ​​droner, ulykkesundersøgelse og militarisering af det ydre rum.

Kandidater fra dette program har tendens til at besidde stærke analytiske og problemløsende færdigheder, som begge kan tjene dem godt i lov eller noget andet område, de vælger at indtaste. Derudover har deltagerne i programmet en dybere forståelse af luftfartsbestemmelserne og hvordan de påvirker forbruger- og brugersikkerhed.

Omkostningerne ved en LLM varierer. Hvor en person bor, om han eller hun ønsker at deltage i et college uden for staten eller uden for landet og programmets varighed vil alle have en effekt på den endelige omkostninger ved undervisningen.

Personer, der graduerer med en LLM i luftfart lov, kan opleve, at de har mange spændende karrieremuligheder at vælge imellem. Mange industrier har et stigende behov for luftfartspersonale, og enkeltpersoner kan forfølge karriere hos private virksomheder, internationale advokatfirmaer, offentlige organisationer, civile luftfart eller telekommunikationsorganisationer. Nogle kandidater kan fortsætte med at arbejde med militæret.

Programmer inden for luftfart loven vokser i popularitet, med flere skoler herunder tilbud både på campus og online. For at finde den bedste pasform for dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • LLM
  • Jura
  • International ret
  • Luftfartslovgivning
fields_of_study
  • Jura (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study