Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 61 LLM Programmer i Lov og forordning 2024

61 LLM Programmer i Lov og forordning 2024

Oversigt

Typisk tilgængelig for studerende med tidligere grader i lov eller beslægtede felter, en LLM er en postgraduate studieforløb. Da denne type grad betragtes som avanceret, forfølger mange studerende det til at åbne nye veje.

Hvad er en LLM i lov og regulering? Normalt fokuseret på spørgsmål fra regeringer og reguleringsorganer, er lov- og reguleringsprogrammer typisk designet til at give en intensiv og grundig undersøgelse af juridiske grundlag, samtidig med at den studerende kan specialisere sig efter personlig interesse. I modsætning til scenen for nutidige problemer udsættes de fleste lærde for flere juridiske specialiteter, såsom kriminel, miljø, sundhedsvæsen og forsikringslov. Afhængigt af institutionen kan eleverne være nødt til at erklære et bestemt område af interesse for valgfrie kurser eller kan forblive generalister, udvikle en bred og kompleks forståelse af de love, der er specifikke for universitetets værtsland.

Tværfaglig tænkning, strenge forskningsevner og veludviklede bløde færdigheder er blot nogle få af de talenter, kandidater kan opdrage. Ikke alene kan disse færdigheder åbne et bredt udvalg af karrieremuligheder, men de kan også være afgørende for en studerendes personlige udvikling.

Indskrivningstid, institutionssted og opholdsstatus er blot nogle af de faktorer, der kan påvirke undervisningen. Studerende interesseret i at forfølge en LLM opfordres til at nå ud til deres valgskoler til budgetoplysninger.

Muligheder, der leveres af en LLM i lov og regulering, kan findes lokalt eller i udlandet. Valgt for deres velafrundede viden, kan vellykkede forskere på dette område fortsætte med at kræve sådanne jobtitler som associeret advokat, udenlandsk associeret, intern rådgiver eller compliance officer. Tilgængeligheden af ​​stillinger kan dog være betinget af, at der gennemføres særlige undersøgelser, specielt for dem, der ønsker at udøve lov uden for deres hjemland. Andre potentielle industrier kan omfatte karriere i den offentlige administration som domstolskonsulenter, juridiske assistenter og juridiske forfattere.

Fuldt tilgængelig i virtuelle og globale indstillinger, kan din LLM i lov og regulering tjene på deltid eller på fuld tid for at opfylde dine behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Administrativ jura
  • Lov og forordning
Studieområde
  • Jura (61)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat