Keystone logo

Filtre

 • LLM
 • Jura
 • IT-ret
Studieområde
 • Jura (29)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

29 LLM Programmer i IT-ret 2024

  LLM Programmer i IT-ret

  Den LLM Informationsteknologi Programmet sigter mod at fremme avanceret viden om og forståelse af informationsteknologi lov, i ordets bredeste forstand, i de internationale, europæiske og hjemlige omgivelser.

  Dette program undersøger væld af juridiske spørgsmål i forbindelse med edb og internettet, er et centralt tema er den udvikling, og øget konvergens i, informations-og kommunikationsteknologi. LLM Informationsteknologiske programmer også undersøge den stigende værdi knyttet til information og vil gøre dig til at bidrage til mange af de nuværende områder af debat i informationsteknologi lov. Fælles områder kan nævnes lovgivningsmæssige tilgange til informationsteknologi, straffemyndighed, indhold erstatningsansvar, privatlivets fred og databeskyttelse, intellektuel ejendomsret, standarder og konkurrence, cyberkriminalitet, e-handel, og den digitale kløft.Ved udgangen af ​​LLM Informationsteknologi program, skal eleverne komme med en forståelse af informationsteknologi lov ikke blot i dens juridiske forstand, men også dens sociale, etiske, kulturelle og kommercielle sammenhænge.

  LLM informationsteknologi medarbejdere arbejder over hele kloden i en bred vifte af brancher og sektorer. Du kan rulle gennem LLM Informationsteknologiske programmer nedenfor for at lære mere om de muligheder, der venter dig!