Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 6 LLM Programmer i Underholdningsret 2023/2024

6 LLM Programmer i Underholdningsret 2023/2024

Oversigt

En Cand.jur (LL.M.) grad er en kandidatgrad, der fokuserer på et speciale lovområde. Den internationalt anerkendt grad tager omkring et års fuld tid klasser for at tjene.

En LL.M. i Underholdning Law er en postgraduat grad, der fokuserer på loven som den vedrører underholdningsindustrien. Ud over at lære om det grundlæggende, er de studerende ofte forpligtet til at tage enten en ophavsret eller intellektuel ejendomsret klasse og en klasse på kommunikation lovgivning og politik. De skal tage to kurser af deres valg, med muligheder, herunder reklamer, e-handel love og musikindustrien lov, for at nævne et par stykker.

Når enkeltpersoner fuldføre disse klasser, vil de være i stand til at bruge deres viden om underholdning retten, herunder de særlige forhold i de klasser, de har valgt til sig selv, for at hjælpe musikere, skuespillere og andre kunstnere og performere navigere underholdningsindustrien.

Omkostningerne til at tage kurser for at tjene en LL.M.i Underholdning lov afhænger af, hvor den studerende beslutter sig for at gå i skole. Ikke blot vil prisen variere baseret på den valgte institution, vil det også afhænge af det land, hvor den studerende studerer.

Personer, der tjener en LL.M. i Underholdning lov normalt allerede har en juridisk embedseksamen, der giver dem mulighed for at øve. Når de færdiggøre deres speciale kurser, vil de være i stand til at argumentere på vegne af deres kunder. Dette kunne omfatte at hjælpe nogen, der har været offer for krænkelse af ophavsretten eller hjælpe en kunde, der er blevet anklaget for forbrydelsen. Derudover har de ofte har den viden til at forhandle tilbud på vegne af deres kunder for at sikre de er betalt rimeligt, til deres talenter.

Programmer til at opnå en LL.M. i Underholdning Law fås i gymnasier og universiteter rundt om i verden, hvoraf mange tilbyder kurser online, så de studerende kan fortsætte med at arbejde eller deltage i andre forpligtelser under deres studier.For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Forretningsret
  • Underholdningsret
Studieområde
  • Jura (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat