Keystone logo

1 LLM Programmer i Jura Forretningsret Idrætsret i Leicester, Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det Forenede Kongerige
  • Jura
  • Forretningsret
  • Idrætsret
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

LLM Programmer i Jura Forretningsret Idrætsret

Leicestershire ligger i engelsk Midlands og har tre universiteter - University of Leicester, Loughborough University og De Montfort University. Der er også flere uddannelsesmæssige og sportslige foreninger, sammen med mange orkestre og kor.

Hvad er sportslovgivning?

Sportsret er et område af jura, der omhandler juridiske spørgsmål inden for professionel sport. Advokater, der er involveret i dette område, behandler sager såsom arbejdsmarkedsforhold og spillerrelationer, sportsmarkedsføring og tv-kontrakter, dopingprøver, varemærker og ophavsrettigheder, intellektuel ejendomsret, finansiering af stadioner, tv-kontrakter samt fanspørgsmål. Sportsjura er blevet beskrevet som et "praksisområde, der anvender juridiske færdigheder til at beskytte sports- eller underholdningsvirksomheder mod nye juridiske problemer."

Hvorfor studere sportsret?

Uddannelser i sportsret på universiteterne er typisk tværfaglige. Det betyder, at de studerende vil tage kurser inden for forskellige fagområder. For eksempel kan et sportsjuridisk program kræve, at de studerende tager kurser inden for områder som erstatningsret, forretningsledelse, kontrakter, antitrustret, arbejdsmarkedsforhold og skatteret. En almindelig karrierevej for dem, der har en sportsjuridisk uddannelse, er at udføre juridisk arbejde i en sportsorganisation som NFL Players Association eller andre brancheorganisationer, før de i sidste ende bliver agenter, der repræsenterer professionelle sportsfolk.

Hvilke job er der tilgængelige med en sportsjuridisk uddannelse?

Job som sportsjurist findes hos professionelle sportshold. De kan arbejde sammen med advokater og arbejdsmarkedsrelationer. Sportsadvokater kan repræsentere atleter, trænere, dommere eller ejere i juridiske tvister. De kan også foretage kontraktanalyser eller afgive ekspertudsagn i sager, der involverer søgsmål mod professionelle sportsligaer. Andre mulige arbejdsgivere er advokatfirmaer med speciale i sportslovgivning samt National Collegiate Athletic Association (NCAA).

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.