Keystone logo

4 LLM Programmer i Jura Forretningsret Idrætsret i Spanien for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Spanien
  • Jura
  • Forretningsret
  • Idrætsret
Studieområde
  • Jura (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular education type

LLM Programmer i Jura Forretningsret Idrætsret

Hvad er sportslovgivning?

Sportsret er et område af jura, der omhandler juridiske spørgsmål inden for professionel sport. Advokater, der er involveret i dette område, behandler sager såsom arbejdsmarkedsforhold og spillerrelationer, sportsmarkedsføring og tv-kontrakter, dopingprøver, varemærker og ophavsrettigheder, intellektuel ejendomsret, finansiering af stadioner, tv-kontrakter samt fanspørgsmål. Sportsjura er blevet beskrevet som et "praksisområde, der anvender juridiske færdigheder til at beskytte sports- eller underholdningsvirksomheder mod nye juridiske problemer."

Hvorfor studere sportsret?

Uddannelser i sportsret på universiteterne er typisk tværfaglige. Det betyder, at de studerende vil tage kurser inden for forskellige fagområder. For eksempel kan et sportsjuridisk program kræve, at de studerende tager kurser inden for områder som erstatningsret, forretningsledelse, kontrakter, antitrustret, arbejdsmarkedsforhold og skatteret. En almindelig karrierevej for dem, der har en sportsjuridisk uddannelse, er at udføre juridisk arbejde i en sportsorganisation som NFL Players Association eller andre brancheorganisationer, før de i sidste ende bliver agenter, der repræsenterer professionelle sportsfolk.

Hvilke job er der tilgængelige med en sportsjuridisk uddannelse?

Job som sportsjurist findes hos professionelle sportshold. De kan arbejde sammen med advokater og arbejdsmarkedsrelationer. Sportsadvokater kan repræsentere atleter, trænere, dommere eller ejere i juridiske tvister. De kan også foretage kontraktanalyser eller afgive ekspertudsagn i sager, der involverer søgsmål mod professionelle sportsligaer. Andre mulige arbejdsgivere er advokatfirmaer med speciale i sportslovgivning samt National Collegiate Athletic Association (NCAA).

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.