Keystone logo

8 LLM Programmer i Jura Forretningsret Idrætsret 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Forretningsret
  • Idrætsret
Studieområde
  • Jura (8)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLM Programmer i Jura Forretningsret Idrætsret

En LLM eller Cand.jur, er en avanceret juridisk embedseksamen, der har troværdighed i lande over hele verden. Dette studium typisk forfulgt af dem, der har en bachelor-grad og ønsker at opnå globale juridiske legitimationsoplysninger eller en dybere forståelse af loven. Llms kan tilbydes i mange forskellige fokusområder.

Hvad er en LLM i Sports Law? Denne grad er beregnet til at give de studerende en større forståelse for atletik love og juridiske spørgsmål i hele verden. Typisk studium giver fokus på internationale og globale sports lov, der dækker emner som international erhvervsret, verdensomspændende idrætsorganisationer og konkurrencer, sport i samfundet, aftaleret, og voldgift. Det kan også diskutere problemer internationale idrætsorganisationer såsom ulovligt spil, korruption, narkotika og steroid misbrug, og vildt manipulation. Studerende kan få mulighed for at fuldføre en praktikplads som en del af deres valgte program.

En af de største fordele ved at tjene en LLM grad er, at det giver legitimationsoplysninger, der er accepteret i mange forskellige lande over hele verden. Dette er en uvurderlig fordel i dagens konkurrenceprægede globale jobmarked. Desuden denne grad giver en større forståelse for de vanskeligheder og kompleksiteten af ​​international sport lov, og kan forbedre kommunikation og kritisk tænkning.

Omkostningerne ved at tjene en LLM afhænger af faktorer som det land, hvor graden er optjent, strukturen af ​​et individuelt program, og den studerendes tidligere kursus kredit. Det er vigtigt at forske for finansiel forenelighed inden du tilmelder dig.

En LLM i Sports Law er uvurderlig for studerende, der ønsker at komme ind karriere i international sport lov. Studerende kan finde sig velegnet til at blive kontrakt advokater, råd til sportsorganisationer, advokater for atleter eller juridiske rådgivere.Desuden kan de studerende være i stand til at finde arbejde som sport lov konsulenter. Undervisning muligheder kan også være tilgængelige for kandidater, der ønsker at uddanne fremtidige generationer af sport advokater.

Begynde at finde din sport LLM program i dag. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.