Keystone logo

2 Fjernundervisning LLM Programmer i Jura Administrativ jura Bankret i Boston, USA for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • USA
  • Jura
  • Administrativ jura
  • Bankret
  • Boston
  • Fjernundervisning
Studieområde
  • Jura (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Fjernundervisning LLM Programmer i Jura Administrativ jura Bankret

At være hovedstaden i Massachusetts, Boston er meget hovedstadsområdet og hjem til over 6 millioner mennesker. Det er et center for uddannelse med over 100 gymnasier og universiteter til at deltage.

Hvad er banklovgivning?

Banklovgivning fokuserer på de regler og bestemmelser, der gælder for bankvirksomhed. F.eks. kan studerende i banklovgivning lære om kravene til oprettelse af en bank og om de aktiviteter, som banker må udføre. Ud over at se på selve bankerne dækker banklovgivningen også betalingssystemer som f.eks. kreditkort og elektroniske penge og beskæftiger sig med, hvordan insolvens påvirker en banks aktiviteter og bankernes insolvens selv.

Hvad er fordelene ved at studere bankret på universitetet?

Det kan være nyttigt at studere bankret på universitetet for folk, der ønsker at arbejde i finanssektoren. Banklovgivning omhandler alle typer virksomheder, der er involveret i banksystemet, hvilket betyder, at den dækker alt fra store multinationale selskaber til små lokale banker. Det kan især være nyttigt for de studerende, der har planer om at blive advokater, da de skal have kendskab til juridiske spørgsmål vedrørende erhvervslivet, herunder bankvæsenet.

Hvad vil jeg studere på en universitetsuddannelse i bankret?

En uddannelse i bankret kan give dig detaljeret viden om lovgivningen omkring bank- og finansvirksomhed. Du vil lære, hvordan loven påvirker alle aspekter af bankvirksomhed, fra forretningsaktiviteter til sikkerhed, fra kunder til markeder. Studerende på en uddannelse i bankjura lærer om juridiske aspekter, herunder forbrugerbeskyttelse og bekæmpelse af hvidvaskning af penge, samt de etiske spørgsmål, der følger med arbejdet i den finansielle sektor.

USA er fortsat verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteterne i USA dominerer verdensranglisterne, og landet byder også på en lang række spændende uddannelsessteder. Statslige universitetssystemer er delvist subsidieret af statslige regeringer og kan have mange campusser spredt ud over hele staten med hundredtusindvis af studerende.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

Online- eller fjernundervisning refererer til brugen af elektroniske medier og informations- og kommunikationsteknologier (IKT) i undervisningen. Med online læring kan man få adgang til uddannelse når som helst og fra ethvert sted med en tilgængelig internetforbindelse.