Keystone logo

2 Fjernundervisning LLM Programmer i Jura Administrativ jura Bankret i Nottingham, Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det Forenede Kongerige
  • Jura
  • Administrativ jura
  • Bankret
  • Nottingham
  • Fjernundervisning
Studieområde
  • Jura (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Fjernundervisning LLM Programmer i Jura Administrativ jura Bankret

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

Hvad er banklovgivning?

Banklovgivning fokuserer på de regler og bestemmelser, der gælder for bankvirksomhed. F.eks. kan studerende i banklovgivning lære om kravene til oprettelse af en bank og om de aktiviteter, som banker må udføre. Ud over at se på selve bankerne dækker banklovgivningen også betalingssystemer som f.eks. kreditkort og elektroniske penge og beskæftiger sig med, hvordan insolvens påvirker en banks aktiviteter og bankernes insolvens selv.

Hvad er fordelene ved at studere bankret på universitetet?

Det kan være nyttigt at studere bankret på universitetet for folk, der ønsker at arbejde i finanssektoren. Banklovgivning omhandler alle typer virksomheder, der er involveret i banksystemet, hvilket betyder, at den dækker alt fra store multinationale selskaber til små lokale banker. Det kan især være nyttigt for de studerende, der har planer om at blive advokater, da de skal have kendskab til juridiske spørgsmål vedrørende erhvervslivet, herunder bankvæsenet.

Hvad vil jeg studere på en universitetsuddannelse i bankret?

En uddannelse i bankret kan give dig detaljeret viden om lovgivningen omkring bank- og finansvirksomhed. Du vil lære, hvordan loven påvirker alle aspekter af bankvirksomhed, fra forretningsaktiviteter til sikkerhed, fra kunder til markeder. Studerende på en uddannelse i bankjura lærer om juridiske aspekter, herunder forbrugerbeskyttelse og bekæmpelse af hvidvaskning af penge, samt de etiske spørgsmål, der følger med arbejdet i den finansielle sektor.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

Online- eller fjernundervisning refererer til brugen af elektroniske medier og informations- og kommunikationsteknologier (IKT) i undervisningen. Med online læring kan man få adgang til uddannelse når som helst og fra ethvert sted med en tilgængelig internetforbindelse.