Keystone logo

2 LLM Programmer i Jura Arbejdsret Arbejdsret i Nottingham, Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det Forenede Kongerige
  • Jura
  • Arbejdsret
  • Arbejdsret
  • Nottingham
Studieområde
  • Jura (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

LLM Programmer i Jura Arbejdsret Arbejdsret

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

Hvad er arbejdsret?
Arbejdsret er et sæt love og regler, der regulerer arbejdsvilkårene og arbejdstagernes rettigheder i et bestemt land eller en bestemt region. Arbejdsretten har som udgangspunkt til formål at sikre, at alle arbejdstagere får en rimelig løn, sikre arbejdsforhold og lige behandling uanset alder, køn, race, religion eller andre beskyttede karakteristika.

Hvilke job er der inden for arbejdsretten?
Der er mange forskellige typer job, der falder ind under arbejdsretten. Nogle almindelige eksempler er ansættelsesadvokater, specialister i arbejdsmarkedsrelationer, overholdelsesansvarlige og offentlige tilsynsmyndigheder.

Hvad er arbejdsretlige uddannelser og kvalifikationer?
For at gøre karriere inden for arbejdsret skal du typisk have en bachelor- eller videregående uddannelse inden for jura, offentlig politik eller et andet relevant område. Arbejdsret kan derefter studeres som en specialisering under en kandidatgrad i jura. Du kan også overveje arbejdsret som en professionel kvalifikation eller grad.

Hvad vil jeg studere under min arbejdsretlige uddannelse?
I løbet af din arbejdsretlige uddannelse vil du typisk studere emner som arbejdsmarkedsrelationer, teori og praksis, ansættelsesret, arbejdstagerrettigheder, arbejdspladsens sikkerhedsregler og offentlige standarder for overholdelse. Arbejdsretlige studerende vil lære at forstå de lovgivninger, der omgiver arbejdskraft og beskæftigelse, hvordan arbejdsretten implementeres i arbejdsmiljøet, og hvordan man fortolker arbejdsret i sager.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.