Keystone logo

5 Deltid LLM Programmer i Jura Forretningsret Ansættelsesret i Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det Forenede Kongerige
  • Jura
  • Forretningsret
  • Ansættelsesret
  • Deltid
Studieområde
  • Jura (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Deltid LLM Programmer i Jura Forretningsret Ansættelsesret

Hvad er arbejdsret?

Arbejdsret er den lovgivning, der regulerer de ansættelsesrelaterede relationer mellem enkeltpersoner og deres arbejdsgivere. Dette omfatter arbejdstagere, arbejdere, jobansøgere, fagforeninger og faglige sammenslutninger. Beskæftigelsesretten har udviklet sig til at dække en lang række spørgsmål, herunder arbejdsgiverens ansvar for de ansattes handlinger på arbejdspladsen, grundlæggende regler om arbejdstid, lønsatser og kontrakter samt ansattes ret til barsels- eller fædreorlov, ydelser og pensionsordninger. Ansættelseslovgivningen indeholder også rammer og regler for opsigelse af ansættelsesforhold.

Hvilke karrieremuligheder er der for jurastuderende, der studerer arbejdsret?

Der er flere karrieremuligheder for jurister, der har studeret arbejdsret. En mulig karrieremulighed for en jurastuderende med interesse for arbejdsret er at arbejde som advokat i private advokatfirmaer eller advokatfirmaer, der beskæftiger sig med arbejdsret. De færdiguddannede kan også overveje at arbejde for lovkommissioner, lovreformorganer og juridiske universiteter som akademikere. En jurist med interesse for arbejdsret kan også arbejde som juridisk rådgiver for enten en fagforening eller en arbejdsgiver. Det kan også betyde, at du bliver jurist for akademiske formål eller juridiske forlagsvirksomheder. Der er mange karrieremuligheder inden for jura for jurister eller jurastuderende, der studerer denne disciplin.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.