Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 18 LLM Programmer i Ansættelsesret 2023

18 LLM Programmer i Ansættelsesret 2023

Oversigt

De, der holder en LLM i ansættelsesret er eksperter i de love og bestemmelser, der styrer forholdet arbejdsgiver-medarbejder. Indhentning denne grad er en stor mulighed for advokater, der søger at åbne deres karrieremuligheder, da der er en konstant høj efterspørgsel efter ekspertise i ansættelsesret.

&nbsp

De, der ønsker at forfølge en akademisk juridisk grad ofte spørger, hvad er en LLM i ansættelsesret? Dybest set er dette en kandidatgrad program, der giver de studerende med et indgående kendskab til de love og bestemmelser, der er involveret i beskæftigelse. Disse kan omfatte undersøgelse af love om forskelsbehandling, unionization, sexchikane og sikkerheden for arbejdsforholdene.

&nbsp

Der er mange fordele ved at udfylde en LLM i ansættelsesret. Blandt disse er, at beskæftigelsen advokater er altid meget værdsat, selv under vanskelige økonomiske forhold.Dette skyldes, at den ekspertise, beskæftigelse advokater er nødvendig både når virksomheder er i stigning eller lider en tilbagegang.

&nbsp

Omkostningerne ved en LLM i ansættelsesret, vil afhænge af en række variabler, herunder den institution, landet og den tid en studerende tager at gennemføre kurset krav. På grund af dette, kan potentielle studerende finder det gavnligt at grundigt gennemgå undervisning og andre relaterede udgifter, når forske den ideelle skole til at tilmelde.

&nbsp

Der er mange karrieremuligheder, der åbner op en gang en LLM i ansættelsesret er opnået. De, der holder denne grad kan gå ind i den traditionelle private praksis, enten alene eller ved at deltage et advokatfirma. Desuden kan positioner være tilgængelige som corporate in-house rådgiver eller med offentlige myndigheder, der håndhæver beskæftigelse love.

&nbsp

Online applikationer gør det nemt at begynde din rejse til det næste niveau af din juridiske karriere. Du skal blot gennemgå dine bedste muligheder ved at kigge på programmet synlig og gennemgå deres behov for at indgive en online ansøgning. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Forretningsret
  • Ansættelsesret
Studieområde
  • Jura (18)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat