Keystone logo

1 LLM Programmer i Humanitær folkeret i New York City, USA for 2024

Filtre

Filtre

 • LLM
 • USA
 • Jura
 • Juridiske menneskerettighedsstudier
 • Humanitær folkeret
 • New York City
Studieområde
 • Jura (1)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  LLM Programmer i Humanitær folkeret

  Hvad er menneskerettighedslovgivning?
  Menneskerettighedslovgivning er en gren af lovgivningen, der beskæftiger sig med beskyttelse af grundlæggende menneskerettigheder og frihedsrettigheder. Disse rettigheder og frihedsrettigheder er nedfældet i forskellige internationale traktater og konventioner, f.eks. i verdenserklæringen om menneskerettigheder. Menneskerettighedslovgivningen omfatter også nationale love og forfatninger, som garanterer disse rettigheder og friheder.

  Hvilke job kan jeg få med en uddannelse i menneskerettighedslovgivning?
  Menneskerettighedsadvokater arbejder for at beskytte og fremme enkeltpersoners og gruppers menneskerettigheder. De kan arbejde for regeringer, internationale organisationer, NGO'er eller private virksomheder. Deres arbejde kan bestå i at forske og skrive om menneskerettighedsspørgsmål, føre sager ved nationale og internationale domstole eller rådgive klienter om menneskerettighedslovgivning.

  Hvorfor er det vigtigt at studere menneskerettighedslovgivning?
  Menneskerettighedslovgivningen er vigtig, fordi den er det lovkompleks, der beskytter de grundlæggende menneskerettigheder og frihedsrettigheder. Disse rettigheder og frihedsrettigheder er afgørende for ethvert menneskes værdighed og velfærd og udgør hjørnestenen i ethvert demokratisk samfund. Uden en stærk forpligtelse til at overholde menneskerettighederne kan samfund let glide over i autoritær autoritarisme, bigotteri og undertrykkelse. Derfor er det så vigtigt, at alle har en grundlæggende forståelse af menneskerettighederne og de love, der beskytter dem. Menneskerettighedslovgivningen spiller også en vigtig rolle i forbindelse med fremme af fred og stabilitet i hele verden. Ved at opretholde alle menneskers grundlæggende rettigheder, uanset nationalitet eller etnicitet, bidrager menneskerettighedslovgivningen til at forebygge konflikter og bygge broer til forståelse mellem forskellige kulturer. Det er derfor vigtigt at studere menneskerettighedslovgivning for alle, der ønsker at arbejde for retfærdighed og fred i verden. Det er også et vigtigt redskab for alle, der ønsker at holde deres regering ansvarlig for dens handlinger eller at bekæmpe diskrimination og bigotteri i deres eget samfund.

  Hvad skal jeg studere på min uddannelse i menneskerettigheder?
  Uddannelser i menneskerettigheder dækker typisk en bred vifte af emner, herunder international menneskerettighedslovgivning, forfatningsret og borgerlige og politiske rettigheder. Kurserne kan også fokusere på specifikke emner som f.eks. kvinders rettigheder, børns rettigheder eller dødsstraf. De studerende vil lære om de juridiske rammer for beskyttelse af menneskerettigheder samt om praktiske færdigheder som juridisk research, forsvar og forhandling.

  USA er fortsat verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteterne i USA dominerer verdensranglisterne, og landet byder også på en lang række spændende uddannelsessteder. Statslige universitetssystemer er delvist subsidieret af statslige regeringer og kan have mange campusser spredt ud over hele staten med hundredtusindvis af studerende.

  En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.