Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 41 LLM Programmer i Humanitær folkeret 2023/2024

41 LLM Programmer i Humanitær folkeret 2023/2024

Oversigt

Den bekymring for menneskerettighederne er i centrum af Human Rights LLM. Mange Menneskerettigheder LLM programmer har udmærket forskere og praktikere, der er aktive i regeringen, ngo'er, og fortalervirksomhed i internationale organisationer, så et stort netværk af ekspertise for studerende at få adgang.

Menneskerettigheder LLM programmer giver de studerende med udfordrende pensum baseret på teori og praksis i national og international menneskerettighedslovgivning. Studerende vil fokusere på historien, teori, forskning og praksis, samt en specialisering område. Specialisering inden for menneskerettigheder LLM programmer kan omfatte kvinder og køn, arbejdskraft, flygtninge, børn, og strafferet. Kandidater fra Menneskerettigheder LLM programmer har jobmuligheder som Human Rights advokater i den private eller offentlige sektor, regering eller internationale organisationer. Kandidater kan også fortsætte på ph.d.-uddannelser.

Hvis du brænder for menneskerettigheder og ønsker at gøre dette til en spændende karriere, så en Human Rights LLM kan være uddannelsen for dig. Rul gennem indstillingerne nedenfor og find hvad der venter på dig!

Læs mere

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Juridiske menneskerettighedsstudier
  • Humanitær folkeret
Studieområde
  • Jura (41)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat