Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange LLM Programmer i Krigsret 2023

1 LLM Programmer i Krigsret 2023

overview

En LLM grad er en Master of Laws, også kaldet en ML grad. Det er en grad tilbydes efter ph.d.-studie på uddannelsesinstitutioner i forskellige dele af verden. Der er jurisdiktioner, hvor det er nødvendigt at deltage i en retspraksis.

Hvad er en LLM i Martial Law? Denne grad fokuserer typisk på juridiske problemer omkring væbnede konflikter. Som sådan er de primære kurser normalt avanceret undersøgelse af international strafferet og gennemgår emner som terrorisme, grænsekampe og statens brug af magt. Derudover kan eleverne have mulighed for at forfølge valgfag af interesse som menneskerettigheder, flygtninge og brugen af ​​magt internationalt. Hvis en afhandling er påkrævet, kan dette også give eleverne mulighed for at udforske et bestemt emne.

Studerende lov kan bidrage til at forbedre kommunikationsevnen samt evnen til at se forskellige sider af en situation, hjælpsomme i det personlige liv og i sin karriere. Martial law studie kan hjælpe eleverne udvide deres viden ikke kun af loven, men også om politik og filosofi. Dette bredere færdighedssæt kan forbedre præstationen på det juridiske område såvel som i regeringer, internationale virksomheder og humanitære organisationer.

LLM-uddannelserne varierer i pris afhængigt af institutionen, dens placering og længden af ​​det tilbudte program. Sørg for at medtage dine leveomkostninger, hvis du skal flytte, når du sammenligner prisen for at fuldføre hvert studieforløb.

Kandidater med en LLM i Martial Law grad kan finde sig ansat som juridiske rådgivere eller konsulenter, især med internationale virksomheder, offentlige filialer, humanitære organisationer eller nonprofit organisationer. Det kan være muligt at blive advokat, afhængigt af de regler, hvor en kandidat ønsker at øve sig. Undervisning og forskning er andre karrieremuligheder. Specialisering inden for et bestemt område som humanitære spørgsmål eller forbedrede sproglige evner kan også øge ens globale omsættelighed.

Kandidatuddannelser i kampsag tilbydes hos mange institutioner over hele verden, såvel som online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • LLM
  • Jura
  • National ret
  • Krigsret
fields_of_study
  • Jura (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study