Keystone logo

5 LLM Programmer i Jura Administrativ jura Kontraktret 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Administrativ jura
  • Kontraktret
Studieområde
  • Jura (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

LLM Programmer i Jura Administrativ jura Kontraktret

En LLM er en Master of Laws grad. Det er en universelt anerkendt postgraduate jurist grad. Det kræver typisk et års fuldtidsstudium at fuldføre. Mange studerende og fagfolk forfølge denne grad for at opnå ekspertise inden for et bestemt lovområde.

Hvad er en LLM i kontraktret? Det er en kandidatgrad, der fokuserer på bindende juridiske aftaler mellem to eller flere personer eller enheder. Potentielle kursusemner kan omfatte avancerede offentlige kontrakter, kontraktpræstationer, kontraktledelse af intellektuel ejendomsret, kontrakter og data om privatlivets fred og varemærkekontrakter. Disse kurser giver normalt en dybere forståelse af grundlæggende juridiske praksis med vægt på at skrive og styre en række kontrakter.

Mange kandidater udvikler avancerede færdigheder i læsning, forståelse og udarbejdelse af kontrakter. Dette kan hjælpe dem med at forstå de kontrakter, de møder i dagligdagen. De kan også videreudvikle forskning og analyse færdigheder sammen med evnen til at skrive mere konkret. Disse kunne være gode færdigheder for at fremme deres karriere.

Fordi der ikke er nogen universel definition af udtrykket LLM, bruges den på forskellige måder på forskellige universiteter rundt om i verden. Denne variation i programmer fører til inkonsekvens i pris fra et program til det næste. Kontakt din fremtidige skole for mere detaljeret undervisningsinformation.

Mange kandidater med en LLM i Contract Law forfølge juridiske karriere i den private sektor eller som specialister i større virksomheder. Kontrakter er ofte en stor del af juridiske forhold, så der findes ofte en række muligheder. Kandidater kan måske finde job som internationale erhvervsliv advokater, offentlige kontraktskonsulenter, immaterielle advokater, sports-og underholdnings advokater eller advokater skattekontrakt. Et hvilket som helst felt, der involverer kontrakter, kunne give et godt match for enkeltpersoner, der besidder denne grad.

Flere og flere Master of Laws grader tilbydes online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.