Keystone logo

16 LLM Programmer i Jura Studier i konfliktløsning Konfliktløsning 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Studier i konfliktløsning
  • Konfliktløsning
Studieområde
  • Jura (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLM Programmer i Jura Studier i konfliktløsning Konfliktløsning

Nylige juridiske kandidater eller endog dem, der har praktiseret loven i flere år, kan beslutte at skærpe deres færdigheder ved at forfølge en LLM. Ved at tjene denne type avanceret juridisk grad lærer eleverne mere om et bestemt lovområde.

Hvad er en LLM i Dispute Resolution? LLM-programmer i tvistbilæggelse fokuserer primært på taktik, strategier og muligheder for at løse problemer mellem enkeltpersoner og kommercielle enheder uden for retssystemet og uden at der er behov for tvister. Studerende, der beslutter at tjene denne grad, kan tage klasser, der dækker voldgift, mæglingspraksis og principper, og lærer at identificere, hvor mægling eller voldgift er et gavnligt handlingsforløb.

Studerende, der tjener en LLM i Tvistbilæggelse, kan skærpe deres forhandlingsfærdigheder, som kan hjælpe dem med at blive en eftertragtet mægler. De kan også blive bedre til at identificere mediation muligheder og forsker forskellige områder af loven, som kan hjælpe dem med at udmærke sig i deres karriere.

Når det drejer sig om omkostningerne ved at tjene en LLM i Tvistbilæggelse, varierer priserne alt efter, hvad institutionen deltog i afgifter for undervisning. De kan også afhænge af, hvor institutionen er placeret, og hvor længe de studerende tager for at afslutte programmet.

Når eleverne afslutter denne type LLM-grad, vælger mange at blive en professionel tvistbilæggelseskonsulent, mægler eller voldgiftsmand enten for et privat advokatfirma, en statslig organisation eller en kommerciel enhed. Men mange advokater beslutter også at tjene denne type grad, så de kan blive bedre talsmænd for deres kunder, der går mæglings- eller voldgiftsruten. I nogle tilfælde beslutter akademikere at tjene denne grad for at skærpe deres forhandlingsfærdigheder.

Dem, der er interesseret i at tjene en LLM i Dispute Resolution, har mange programmuligheder overalt i verden. For at finde ud af mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.