Keystone logo

12 LLM Programmer i Jura Retsvidenskab Komparativ ret 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Retsvidenskab
  • Komparativ ret
Studieområde
  • Jura (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

LLM Programmer i Jura Retsvidenskab Komparativ ret

Master of Law grad, eller LLM, er en internationalt anerkendt postgraduate jurist grad. Den avancerede lovcertificering søges ofte af studerende eller fagfolk, der ønsker at fokusere på et smalt segment af loven, tilføje det til andre eksisterende legitimationsoplysninger eller opnå globale legitimationsoplysninger.

Hvad er en LLM i sammenlignende lov? Mange studerende er tiltrukket af denne grad for sit globale perspektiv. Graden er også nyttig for dem, der håber at vove sig ind på akademiets område. Generelt indeholder en LLM i Comparative Law et kig på forskellene mellem kulturelle eller politiske retssystemer, traditioner, regler og procedurer. Graden har tendens til at tiltrække dem fra mange lande, hvilket fører til forskellige klasseværelser og giver en værdifuld dybde til samtaler, studier og forståelse.

Kandidater med en LLM i Comparative Law har tendens til at have et globalt perspektiv, og en forståelse for kulturelle forskelle kan hjælpe fagfolk interagere med andre personligt og professionelt. Endelig er der også flersprogede programmer, der gør det muligt for kandidater at styrke deres fremmedsprogsfærdigheder.

Faktorer, der påvirker programomkostningerne, har tendens til at være selve skolen, universitetets prestige, programmets længde og institutionens placering. Personer, der søger et LLM-program, bør omhyggeligt undersøge deres muligheder.

Den brede fokus i denne grad giver stor fleksibilitet, når det kommer til karriere. Kandidater fra en LLM i Comparative Studies tjener ofte en kvalifikation, der er nødvendig for arbejde i international menneskerettighedslovgivning, international forretningslovgivning og international folkeret. Kandidater har ofte fundet arbejde i virksomheder med fokus på udenlandsk lov, arbejder som advokater i international strafferet eller som rådgivere for globale virksomheder inden for international handel.

At tjene en LLM i Comparative Studies kunne åbne dørene til en lukrativ og tilfredsstillende international juridisk karriere. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.