Keystone logo

27 LLM Programmer i Jura Administrativ jura Juridisk regeringsførelse 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Administrativ jura
  • Juridisk regeringsførelse
Studieområde
  • Jura (27)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

LLM Programmer i Jura Administrativ jura Juridisk regeringsførelse

En LLM er typisk åben for studerende, der enten har en bachelor eller professionel certificering i lov. Men nogle programmer kan være tilgængelige for studerende med lignende certificering på forskellige men beslægtede områder.

Hvad er en LLM i Legal Governance? Ofte sat på baggrund af institutionens lokale bestemmelser, har de, der forfølger certificering i lovgivningen, en tendens til at studere processer og gennemførelse af love i en virksomhed eller en union. Normalt, men ikke altid, er studiet af ledelse parret med risikostyringsstrategier og compliance training med specifikt fokus på succesrig implementering af styring inden for en forretningsenhed. Studerende undersøger ofte den nuværende lov om selskabsret både lokalt og internationalt og arbejder på at udvikle nye løsninger på nutidige spørgsmål.

Forskere i dette felt kan få mange nyttige færdigheder, som kan fremme deres karriere og personlig vækst. Kandidater viser ofte exceptionelle talenter med problemløsning, forretningsadministration og tværfaglig tænkning samt overlegne kommunikationsevner.

Undervisningsraterne varierer mellem forskellige programmer og lande. Da LLM-tildelende programmer ofte accepterer internationale studerende, kan en studerendes statsborgerskab også påvirke de samlede omkostninger ved deltagelse.

Risikostyring og overholdelse er modne muligheder for kandidater. Mens en lovlærer ikke er nok til at praktisere lov på de fleste områder, kan eleverne kvalificere sig til stillinger som corporate advokater, risikostyrere, risikostyring, compliance officers, tilsynsførende og risikanalytikere med yderligere grader eller undersøgelser. Andre højtstående stillinger, der kan være tilgængelige uden yderligere legitimation, omfatter job som corporate sekretærer, juridiske assistenter og advokater. Endelig kan kandidater også bruge deres styringskompetencer til at fungere som advokatfirmaer eller direktører for multinationale juridiske afdelinger.

Gennemførelsen af ​​din LLM i Legal Governance kan gøres fra flere steder rundt omkring i verden og hjælpe med at hoppe igennem en international karriere. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.