Keystone logo

4 Fjernundervisning LLM Programmer i Jura Databeskyttelseslovgivning International databeskyttelseslovgivning i London, Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det Forenede Kongerige
  • Jura
  • Databeskyttelseslovgivning
  • International databeskyttelseslovgivning
  • London
  • Fjernundervisning
Studieområde
  • Jura (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Fjernundervisning LLM Programmer i Jura Databeskyttelseslovgivning International databeskyttelseslovgivning

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Hvad er international databeskyttelseslovgivning?
International databeskyttelseslovgivning er et overordnet begreb, der omfatter de juridiske regler, bestemmelser og jurisdiktioner, der vedrører databeskyttelse. Den omfatter principper for indsamling, opbevaring, behandling, adgang, videregivelse og anden brug af personoplysninger, der er blevet formateret på en hvilken som helst måde. Dette kan omfatte computerfiler eller papiroptegnelser, men omfatter ikke offentligt tilgængelige oplysninger eller ikke-personlige data.

International databeskyttelseslovgivning er en gren af lovgivningen om den enkeltes ret til at kontrollere indsamling og brug af deres personlige oplysninger, især online. Det primære formål med den internationale databeskyttelseslovgivning er at sikre, at enkeltpersoner forstår og giver deres samtykke til, hvordan deres data vil blive brugt og beskyttet. Den søger at anvende principper om fair informationspraksis. Behandlingen af data i henhold til den internationale databeskyttelseslovgivning er en ret til privatlivets fred, og den kan kun begrænses under særlige omstændigheder, der er fastsat ved lov.

Hvilke karrieremuligheder er der inden for international databeskyttelseslovgivning?
International databeskyttelseslovgivning er et område i hastig vækst. Behovet for uddannelse og regulering i den digitale tidsalder har ført til, at mange universiteter tilbyder uddannelser i International Data Privacy Law. Sådanne programmer lærer ikke kun fremtidige jurister om loven, men giver også praktisk erfaring, som kan være nyttig, når de søger job efter endt uddannelse. Mange af disse stillinger er inden for det offentlige, men kandidater med en international databeskyttelseslovgivning er også ansat i teknologivirksomheder og andre private organisationer. Job inden for international databeskyttelseslovgivning kan findes i både den offentlige og private sektor.

Hvad er fordelene ved at studere international databeskyttelseslovgivning?
Studier i international databeskyttelseslovgivning giver en forståelse af de juridiske og tekniske rammer, der regulerer databeskyttelse. Dette giver de studerende mulighed for at forstå lovgivningen i praksis og kan være nyttigt, når de søger job efter endt uddannelse. Studier i international databeskyttelsesret indebærer også praktisk arbejde, f.eks. deltagelse i og gennemførelse af forskningsprojekter. Denne kombination af teori og praktisk arbejde giver de studerende en fordel, når de søger job inden for international databeskyttelseslovgivning.

Hvad skal jeg studere under min uddannelse i international databeskyttelseslovgivning?
Under de internationale uddannelser i databeskyttelsesret studerer de studerende en kombination af hovedfag og valgfag inden for jura og teknologi. Disse øger forståelsen af international databeskyttelseslovgivning ved at give eksempler i en sammenhæng og udforske juridiske principper såsom retten til information, samtykke, datakvalitet og formål begrænsning.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

Online- eller fjernundervisning refererer til brugen af elektroniske medier og informations- og kommunikationsteknologier (IKT) i undervisningen. Med online læring kan man få adgang til uddannelse når som helst og fra ethvert sted med en tilgængelig internetforbindelse.