Keystone logo

1 LLM Programmer i Jura National ret Immigrationsret i USA for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • USA
  • Jura
  • National ret
  • Immigrationsret
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

LLM Programmer i Jura National ret Immigrationsret

Hvad er immigrationsret?
Immigrationsret er et retsområde, der regulerer immigrationsprocessen, herunder indrejse og udvisning af udenlandske statsborgere fra et land. Den dækker også indvandreres rettigheder og forpligtelser samt rettigheder og forpligtelser for de lande, som de migrerer til.

Hvilke job kan jeg få inden for immigrationsret?
Immigrationsret er et område i vækst, og der er mange muligheder for advokater med speciale i det. Nogle af de job, der er tilgængelige inden for dette område, er immigrationsadvokat, asyladvokat, immigrationsdommer, immigrationsagent eller -betjent, grænsepatruljemedarbejder, told- og grænsebeskyttelsesagent og udvisningsbetjent.

Hvorfor er det vigtigt at studere immigrationsret?
Indvandringslovgivningen er et vigtigt retsområde, fordi den regulerer et af de mest grundlæggende aspekter af menneskers liv: bevægelighed. Det er også et område i vækst, da antallet af indvandrere på verdensplan fortsætter med at stige.

Hvad skal jeg studere under min uddannelse i immigrationsret?
Du vil studere forskellige emner i forbindelse med immigrationslovgivning, herunder den aktuelle situation inden for immigrationslovgivning, de forskellige typer visa, der er tilgængelige for immigranter, processen for ansøgning om visum og immigranters rettigheder i forskellige lande.

USA er fortsat verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteterne i USA dominerer verdensranglisterne, og landet byder også på en lang række spændende uddannelsessteder. Statslige universitetssystemer er delvist subsidieret af statslige regeringer og kan have mange campusser spredt ud over hele staten med hundredtusindvis af studerende.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.