Keystone logo

2 Deltid LLM Programmer i Jura National ret Immigrationsret i Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det Forenede Kongerige
  • Jura
  • National ret
  • Immigrationsret
  • Deltid
Studieområde
  • Jura (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Deltid LLM Programmer i Jura National ret Immigrationsret

Hvad er immigrationsret?
Immigrationsret er et retsområde, der regulerer immigrationsprocessen, herunder indrejse og udvisning af udenlandske statsborgere fra et land. Den dækker også indvandreres rettigheder og forpligtelser samt rettigheder og forpligtelser for de lande, som de migrerer til.

Hvilke job kan jeg få inden for immigrationsret?
Immigrationsret er et område i vækst, og der er mange muligheder for advokater med speciale i det. Nogle af de job, der er tilgængelige inden for dette område, er immigrationsadvokat, asyladvokat, immigrationsdommer, immigrationsagent eller -betjent, grænsepatruljemedarbejder, told- og grænsebeskyttelsesagent og udvisningsbetjent.

Hvorfor er det vigtigt at studere immigrationsret?
Indvandringslovgivningen er et vigtigt retsområde, fordi den regulerer et af de mest grundlæggende aspekter af menneskers liv: bevægelighed. Det er også et område i vækst, da antallet af indvandrere på verdensplan fortsætter med at stige.

Hvad skal jeg studere under min uddannelse i immigrationsret?
Du vil studere forskellige emner i forbindelse med immigrationslovgivning, herunder den aktuelle situation inden for immigrationslovgivning, de forskellige typer visa, der er tilgængelige for immigranter, processen for ansøgning om visum og immigranters rettigheder i forskellige lande.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.