Keystone logo

3 LLM Programmer i Fusioner og opkøb 2024

Filtre

Filtre

 • LLM
 • Handelsstudier
 • Fusioner og opkøb
Studieområde
 • Handelsstudier (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

   Popular study format

   Popular education type

   LLM Programmer i Fusioner og opkøb

   Udstyr studerende med avanceret uddannelse, en Master of Laws, eller LLM, er en kandidat-niveau grad. De fleste LLM-programmer har en balance mellem kurser og forskning, og nogle kan have et speciale krav.

   Hvad er en LLM i fusioner og overtagelser? Kræver ekspertise inden for både regnskab og virksomhed, studieplaner med fokus på fusioner og erhvervelser er ofte tværfaglige og omfatter et dynamisk udvalg af kurser. Corporate governance, handelsbestemmelser, beskatning og forretningsstrategi tjener normalt som rygraden i disse programmer og forbereder eleverne til at engagere sig i risikostyring på højt niveau for transaktioner mellem forskellige forretningsenheder. Da mange transaktioner nu gennemføres på globalt plan, kan de studerende også studere internationale regler om fusioner og overtagelser. Fundamentalt regnskab og økonomiske kurser tilbydes typisk også som valgfag for at supplere den studerendes juridiske og erhvervsmæssige uddannelse.

   Færdighederne fra at fuldføre en Master of Laws i fusioner og erhvervelser kan fortsætte med at hjælpe eleverne både i deres karriere og i hjemmet. Bemærkelsesværdige træk fælles af vellykkede kandidater omfatter en veludviklet følelse af business acumen, ekstraordinære ræsonnement evner og overlegen økonomistyring færdigheder.

   Udover at overveje undervisningsfrekvensen, bør du faktor i eventuelle laboratorieafgifter i forbindelse med dine klasser, da disse kan påvirke dit skolebudget betydeligt. Andre aspekter at overveje er universitetets placering, varigheden af ​​graden og om du vil deltage online eller i person.

   På grund af den specialiserede karakter af graden, arbejder de fleste kandidater inden for den private sektor og kan holde mange højtstående holdninger i drift og regnskab. Særlige karriere, der kan blive tilgængelige for studerende, er juridiske specialister, fusions- og erhvervsspecialister, compliance og lovgivende rådgivere og virksomhedssamarbejder. Mens de fleste juridiske stillinger vil kræve yderligere legitimationsoplysninger, er der flere karriereveje, som f.eks. Kundekonsulenter og strategiske forretningsanalytikere, der er tilgængelige på bedriftsmarkedet for dem uden en omfattende juridisk baggrund.

   Tilgængelig globalt er deltid og fuldtidsprogrammer til en LLM i fusioner og overtagelser rigelige. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.