Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange LLM Programmer i Costa Rica 2023

1 LLM Programmer i Costa Rica 2023

Oversigt

En LLM i Coast Rica er et godt valg for mange internationale studerende. Costa Rica trækker folk fra hele verden for de fantastiske strande, gode surfing, skove, vulkaner og dyreliv, men der er også nogle af høj kvalitet avancerede juridiske uddannelser. En LLM i Coast Rica er en spændende kombination af karriere, eventyr og kulturelle vækst.

Costa Rica er et ideelt sted for at opnå ekspertise på et område som miljølovgivning. Der er også programmer til en LLM i Costa Rica i emner som international lov, menneskerettigheder, konfliktløsning, sundhed lov, og erhvervsret. Studerende, der deltager i en LLM i Costa Rica vil opleve en udfordrende pensum normalt består af kurser, forskning, og et speciale. Gennem undersøgelse af casestudier, teorier, og ved hjælp af case-simuleringer, vil de studerende få en forståelse af loven i det specifikke område af interesse.

Hvis en LLM i Costa Rica lyde som, hvad du søger efter, og derefter rulle gennem programmerne nedenfor og find det næste skridt i din karriere!

Læs mere

Filtre

  • LLM
  • Costa Rica
Studieområde
    Handelsstudier
  • Jura
  • Sundhedspleje Sprog Økonomi
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger