Keystone logo

22 LLM Programmer i Jura Civilretlige studier 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Civilretlige studier
Studieområde
  • Jura (22)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLM Programmer i Jura Civilretlige studier

Mindre velkendt end andre kandidatgrader, en Master of Laws, eller LLM, er et avanceret certifikat i juridiske studier. LLM-programmer er normalt tilgængelige for studerende med en stående juridisk grad og accepterer ofte internationale kandidater.

Hvad er en LLM i Civil Law Studies? Typisk opdelt i offentlig og privatret omfatter civilretlige studier ethvert lovområde, der vedrører interaktioner mellem borgere i samme land. Selvom nogle programmer kan give eleverne mulighed for at forfølge valgfag i både offentlig og privatret eller fuldføre dobbelt indskrivning, er de fleste uddannelsesplaner rettet mod at træne elever i en vej over hinanden. Disse stier kan dog give flere muligheder for specialisering. I offentligret orienterede programmer kan specialiteter, der er tilgængelige, omfatte strafferet, menneskerettighedsret eller administrativ ret. Omvendt kan privatret specialiseringsområder omfatte kontrakt-, familie- eller ejendomsret.

Civilret, selvom det i høj grad omfatter, primært beskæftiger sig med retssager mellem enkeltpersoner, så det følger heraf, at de fleste kandidater udviser overlegne kommunikations-, organisations- og mæglingsevner. Selvom disse færdigheder kan være medvirkende til karrierefremme, er de også yderst gavnlige for elevernes personlige liv og relationer.

En LLM i Civil Law Studies kan opnås fra universiteter over hele kloden, og hvert program vil strukturere sine gebyrer forskelligt. Typiske faktorer, der kan påvirke udgifterne til kollegiet, kan omfatte universitetets land, status for studerende, og om klasser er taget på campus eller online.

Erhvervsmuligheder afhænger i vid udstrækning af den studerendes specialisering og tidligere legitimationsoplysninger, såsom andre faglige faglige grader. Begge specialiseringsområder kan åbne døren for job som advokater, advokater og advokater. Studerende, der forfølge offentligret, kan fortsætte med at fungere som offentlige forsvarere, kommunikationsstrategier og kriminelle advokater, mens de, der fokuserer på privatret, kan se døre åbne for erhverv som ejendomsplanlæggere, tillidsforvaltere, kontraktansvarlige og virksomhedsledere.

De fleste LLM programmer kan afsluttes deltid og online, så du kan forfølge din LLM i Civil Law Studies uden at sætte dit liv i stå. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.