Keystone logo

4 LLM Programmer i Asiatisk ret 2024

Filtre

Filtre

 • LLM
 • Jura
 • National ret
 • Asiatisk ret
Studieområde
 • Jura (4)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  LLM Programmer i Asiatisk ret

  LLM, også kendt som en Master of Laws, er et postgraduate program for studerende, der har afsluttet en bachelorgrad og ønsker at forfølge studier på det juridiske område. Programmet kan skræddersyes til den studerendes ønsker og kan fokusere på et bestemt lovområde.

  Hvad er en LLM i asiatisk lov? Dette program tilbydes typisk til at udsætte eleverne for en bred vifte af juridiske spørgsmål, der er relevante for det asiatiske teater. Læring er ofte lettere af erfarne fakultetets medlemmer i klasseværelset og seminarindstillinger, med studier, foredrag og forskning. Lærere i programmet deltager normalt i diskussioner, forskningspapirer og præsentationer, og de kan opleve nogle feltarbejde. Typiske klasser omfatter ofte fusioner og overtagelser, international forretningslovgivning og regler, der er specifikke for et bestemt land eller en by.

  En elev, der gennemfører dette program, udvikler ofte avancerede forskningsevner, der giver mulighed for omfattende udforskning af emner i det personlige og faglige liv. Kandidater kan også lære at analysere lovgivningsmæssige strukturer og forstå kulturelle konflikter inden for lande, viden der kan hjælpe med karriereudvikling.

  Udgifterne til dette program er baseret på undervisnings-, ansøgnings- og registreringsafgifter, økonomisk støtte og andre omkostninger. Udsatte studerende skal kontakte hver skole for bedre at forstå de samlede udgifter.

  Kandidater med en LLM i asiatisk lov kan søge karriere på tværs af det juridiske spektrum i international lov og finansiering. De kan ansættes af store og små virksomheder, der beskæftiger sig med internationale anliggender i den asiatiske region. Andre mulige arbejdsgivere omfatter akademiske institutioner, offentlige myndigheder, ngo'er og advokatfirmaer. Stillinger, der kunne være tilgængelige for kandidater, omfatter advokater, juridiske analytikere, instruktører af etniske studier, forskningsspecialister og direktører.

  Dette program tilbydes i flere lande af en række universiteter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.