Keystone logo

1 Fjernundervisning LLM Programmer i Jura Økonomisk jura Økonomisk ret i Nottingham, Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det Forenede Kongerige
  • Jura
  • Økonomisk jura
  • Økonomisk ret
  • Nottingham
  • Fjernundervisning
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Fjernundervisning LLM Programmer i Jura Økonomisk jura Økonomisk ret

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

Hvad er økonomisk ret?
Økonomisk ret er i bred forstand de juridiske regler og principper, der regulerer den økonomiske aktivitet. Det omfatter en lang række discipliner, herunder kontraktret, selskabsret, ejendomsret og skatteret.

Økonomi og jura er to nært beslægtede fagområder. Økonomi er studiet af, hvordan mennesker bruger ressourcerne til at producere varer og tjenesteydelser, og jura er det regelsystem, der regulerer menneskers adfærd. Økonomi og jura er begge vigtige for at forstå, hvordan samfundet fungerer.

En eksamen i økonomisk jura kan føre til en række forskellige karrierer, herunder jura, finans, forretning og regering. Økonomisk jurister er veludrustede til at arbejde i en lang række brancher og er meget efterspurgte hos arbejdsgiverne.

Hvorfor er det vigtigt at studere økonomisk jura?
Økonomisk jura er et vigtigt fagområde, fordi det hjælper os med at forstå de love, der styrer økonomisk aktivitet. Det er vigtigt for alle, der ønsker at arbejde inden for jura, finans, erhvervslivet eller det offentlige. Økonomisk juristuddannede er meget efterspurgt af arbejdsgiverne, og faget giver et solidt grundlag for en række forskellige karrierer.

Hvad er økonomiske juristuddannelser?
Der findes en række forskellige uddannelser i økonomisk jura, herunder bachelor- og kandidatuddannelser. Hvis du overvejer økonomisk ret som fokus for en juridisk grad, vil du sandsynligvis forfølge en LLM eller en MLS. Økonomisk ret kan også indgå i en kandidatgrad eller en MBA. Økonomisk jura kan studeres på universiteter og juridiske fakulteter over hele verden.

Hvad vil jeg studere under min økonomiske jura-uddannelse?
Økonomisk jura-uddannelser dækker typisk en række emner, herunder kontraktret, selskabsret, ejendomsret og skatteret. Du vil også lære om økonomien bag disse love. Dette er vigtigt for at forstå, hvordan økonomien fungerer, og for at kunne træffe informerede beslutninger som advokat eller erhvervsdrivende professionel.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

Online- eller fjernundervisning refererer til brugen af elektroniske medier og informations- og kommunikationsteknologier (IKT) i undervisningen. Med online læring kan man få adgang til uddannelse når som helst og fra ethvert sted med en tilgængelig internetforbindelse.