Keystone logo

9 LLM Programmer i Jura Økonomisk jura Økonomisk ret 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Økonomisk jura
  • Økonomisk ret
Studieområde
  • Jura (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLM Programmer i Jura Økonomisk jura Økonomisk ret

En LLM er et uddannelsesprogram for personer, der ønsker at forfølge en dybere forståelse af loven og få en karriere inden for juridisk område en dag. LLM programmer varierer i værdi og længde og kan tage overalt fra et til tre år for at fuldføre.

Hvad er en LLM i økonomisk lov? Målet med programmer, der fokuserer på økonomisk ret, er at give de studerende en dyb forståelse for, hvordan lov og retsafgørelser kan påvirke økonomien. "Økonomien" kan være en virksomheds økonomi, den indenlandske økonomi eller endda den internationale økonomi. Kurser fokuserer på at kende programdeltagere med konsekvenserne af lovbestemte regler og de økonomiske konsekvenser af de centrale grene af loven, såsom corporate, tort, kontrakter, ejendomsret og konkurrenceret. I løbet af deres studie kan forskere finde ud af, at mange af deres kurser er afsat til økonomisk analyse af de vigtigste grene af den offentlige og private sektor.

Kandidater fra dette program har ofte mange ønskelige attributter, såsom deres evne til at analysere virkningerne af juridiske beslutninger, før de følger med dem. Studerende kan også have dybtgående kritisk tænkningskapacitet samt en stærk forståelse af lokale og globale økonomier. Hvert af disse træk kan tjene dem godt på en række områder.

Omkostningerne ved dette program varierer betydeligt og afhænger af en række faktorer, herunder en studerendes placering, varigheden af ​​det ønskede program og uddannelsesform (online eller i klasseværelset).

Kandidater med en grad i økonomisk lov har tendens til at være forberedt på karriere inden for en række områder. Mange større virksomheder har behov for kontraktadvokater, mens de fleste civile retssager kræver færdigheder og viden om en torts advokat. Kandidater kan vælge at arbejde som ejendomsadvokater eller ejendomsadvokater, mens andre kan være mere tilfredse med at analysere konkurrenceklausulerne i kontrakter og forsøge at afvise dem.

Hvor en person går i skole afhænger alt af hans eller hendes placering, tidsplan og budget. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.