Keystone logo

4 LLB Programmer i Jura Strafferet Strafferet 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Jura
  • Strafferet
  • Strafferet
Studieområde
  • Jura (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLB Programmer i Jura Strafferet Strafferet

En LLB er en grad tildelt til personer, der besluttede at forfølge en dybere forståelse af loven. Nogle programmer er bredere end andre, men hver er designet til at forbedre en persons uddannelse af loven.

Hvad er en LLB i straffelov? Et strafferetligt program fokuserer på at forbedre elevernes kendskab til retssystemet, bedste retspraksis og kriminel adfærd. Målet med de fleste programmer er at producere personer, der kan vurdere de juridiske fakta og træffe uddannede beslutninger baseret på deres resultater. Kurser kan fokusere på at undervise deltagere hvordan man anvender lov og kriminologi i virkelige situationer. Studerende kan tage kurser med titler som Land Law, Tornet, Equity og Trusts og Contract Law, og deltage i moduler, der dækker en bred vifte af tankevækkende juridiske emner.

Studerende, der forfølger denne grad har en tendens til at have en solid forståelse af juridiske og kriminologiske principper. Derudover uddanner mange lærde med solid intellektuelle færdigheder og kvantitative resonnementer. Hver af disse færdigheder kan tjene kandidater godt på en række områder.

Hvor meget en person betaler for hans eller hendes grad afhænger af en række faktorer. Disse omfatter skolens placering og uddannelsesform (online eller på campus).

Kandidater fra dette program kan opleve, at de har mange spændende karrieremuligheder, der præsenteres for dem. En person kan finde succes som en kriminel forsvarer, offentlig forsvarer, retshåndhævende officer eller kontrakt advokat. Han eller hun kan også forfølge en karriere i regeringen, den offentlige, private eller erhvervssektoren.

Mange institutioner tilbyder en LLB i straffelov, men hvor en elev i sidste ende ender alt afhænger af hans eller hendes placering og tidsplan. For at lære mere om de muligheder, der afventer, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.