Keystone logo

4 LLB Programmer i Jura Retsvidenskab Retspraksis 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Jura
  • Retsvidenskab
  • Retspraksis
Studieområde
  • Jura (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLB Programmer i Jura Retsvidenskab Retspraksis

For dem, der søger at arbejde i lov eller strafferet, er en Bachelor of Law (LLB) en skridt i den retning. En LLB kan hjælpe eleverne til at blive advokater eller arbejde i retshåndhævelse.

Hvad er en LLB i juridisk praksis? Programmer omfatter kurser som strafferet, fundamenter af strafferet, forskningsmetoder og kriminalitet og samfund. Kurser om etik og retssystemer er også undervist. Studerende skræddersy deres kursusarbejde til deres karriere, som forsikringsret, international lov eller yderligere specialiteter. At rejse i udlandet til dybdeuddannelse for international ret er også en mulighed. Banespor går mellem overskriften mod barprøve og advokatstier. Programmerne varierer fra to til tre år i længden.

Mange jobmuligheder udnytter de forskningsevner, der er opnået i disse programmer, uanset om de støtter advokater eller statslige organer eller til generel forbrugerkundskab inden store købskøb. Studerende får også analytiske og kritiske tankegangsfærdigheder, mens de går i gang med kurser i udøvelse af deres grad.

Afhængigt af længden af ​​det valgte program varierer omkostningerne ved afslutningen af ​​kursusarbejdet. Andre faktorer at overveje i din økonomiske forskning er indgivelse, beliggenhed og varighed.

Værdien af ​​at lære landets lov åbner døren til en række karriere. Mange kandidater med en LLB i juridisk praksis fortsætter med at arbejde som advokater. I Storbritannien tager enkeltpersoner dette program til at fungere som advokater eller advokater. For dem, der ikke er interesserede i at tage en bar eksamen, arbejder som en advokat eller juridisk assistent er levedygtige karrieremuligheder. Kandidater har også afgået fra det juridiske område, vælger karriere i menneskelige ressourcer, regnskab, overholdelse, retshåndhævelse, fast ejendom, bibliotek videnskab, regeringsrelationer og mægling.

Programmer er tilgængelige på campus både hjemme og internationalt såvel som gennem fjernundervisningsprogrammer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.