Keystone logo

7 LLB Programmer i Jura Administrativ jura Lov og forordning 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Jura
  • Administrativ jura
  • Lov og forordning
Studieområde
  • Jura (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLB Programmer i Jura Administrativ jura Lov og forordning

Afhængigt af det land, hvor graden tilbydes, kan en LLB blive udpeget som et "LL.B ", en forkortelse for Bachelor of Laws eller den latinske Legum Baccalaureus. Det betragtes som en første professionelle grad i de fleste common law.

Hvad betyder en LLB i jura og forordning består af?

En LLB i lov og forordning er en bachelor Law grad, der gør det muligt for studerende fleksibilitet til at kombinere deres lovgivning studie med en anden disciplin, såsom statskundskab, kommunikation, business, økonomi, kriminologi eller ledelse.

Hvad er fordelene ved en LLB i lov og forordning?

LLB programmer fokusere på at forberede eleverne til at blive en advokat, advokat eller advokat, og derfor fokuserer normalt på de forskellige centrale moduler (fx: Aftaleret, forfatningsret, strafferet, osv.) Bachelor of Jurastuderende kan også tage kurser i selskabsret, immigration, intellektuel ejendomsret, menneskerettigheder, international politik, medierne, erhvervslivet, og meget mere.

Hvor meget koster det at tage en LLB i jura og forordning?

Omkostningerne ved en LLB i jura og forordning kan variere meget fra den ene universitet til et andet. Prisen for en tre-eller fire-årig Bachelor of Law grad vil også afhænge af det land eller område, hvor den studerende studier. Den form for undersøgelse - såsom online, læring eller på campus afstand - kan påvirke en elev 's evne til at arbejde og studere på samme tid.

Hvor til at studere en LLB i jura og forordning?

LLB i jura og forordning programmer udbydes på universiteterne i de fleste common law-lande, herunder Australien, Canada, Malaysia, USA, Storbritannien, og meget mere. LLB programmer udbydes på universiteterne verden over, såsom Brasilien, Tyskland, Italien, Norge, USA og mange flere.

Sådan at tilmelde sig en LLB I n lov og forordning?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.