Keystone logo

1 LLB Programmer i Jura Arbejdsret Arbejdsret 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Jura
  • Arbejdsret
  • Arbejdsret
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

LLB Programmer i Jura Arbejdsret Arbejdsret

Hvad er arbejdsret?
Arbejdsret er et sæt love og regler, der regulerer arbejdsvilkårene og arbejdstagernes rettigheder i et bestemt land eller en bestemt region. Arbejdsretten har som udgangspunkt til formål at sikre, at alle arbejdstagere får en rimelig løn, sikre arbejdsforhold og lige behandling uanset alder, køn, race, religion eller andre beskyttede karakteristika.

Hvilke job er der inden for arbejdsretten?
Der er mange forskellige typer job, der falder ind under arbejdsretten. Nogle almindelige eksempler er ansættelsesadvokater, specialister i arbejdsmarkedsrelationer, overholdelsesansvarlige og offentlige tilsynsmyndigheder.

Hvad er arbejdsretlige uddannelser og kvalifikationer?
For at gøre karriere inden for arbejdsret skal du typisk have en bachelor- eller videregående uddannelse inden for jura, offentlig politik eller et andet relevant område. Arbejdsret kan derefter studeres som en specialisering under en kandidatgrad i jura. Du kan også overveje arbejdsret som en professionel kvalifikation eller grad.

Hvad vil jeg studere under min arbejdsretlige uddannelse?
I løbet af din arbejdsretlige uddannelse vil du typisk studere emner som arbejdsmarkedsrelationer, teori og praksis, ansættelsesret, arbejdstagerrettigheder, arbejdspladsens sikkerhedsregler og offentlige standarder for overholdelse. Arbejdsretlige studerende vil lære at forstå de lovgivninger, der omgiver arbejdskraft og beskæftigelse, hvordan arbejdsretten implementeres i arbejdsmiljøet, og hvordan man fortolker arbejdsret i sager.

Efter en persons bachelor uddannelsen er afsluttet, vil han eller hun har brug for at forfølge en LLB for at rent faktisk at praktisere inden for loven. Dette program tager typisk tre til fire år at gennemføre.