Keystone logo

8 LLB Programmer i Jura Forretningsret Erhvervsjura 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Jura
  • Forretningsret
  • Erhvervsjura
Studieområde
  • Jura (8)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLB Programmer i Jura Forretningsret Erhvervsjura

En LLB er tildelt til personer, der har gennemført lovkursus eller standard lovprogram. Det er en bachelorgrad, og der kræves supplerende uddannelse eller uddannelse i de fleste lande for en kandidat til at praktisere loven. Et forudgående universitetsniveau eller en universitetsuddannelse kræves normalt for adgang til et LLB-program.

Hvad er en LLB i Commercial Law? Det er en Bachelor of Law grad med vægt på erhvervslivet. Studerende kan tage kurser, der hjælper dem med at blive kommercielt opmærksomme og kan få en dybere forståelse af forretningsret. Klasser kan dække emner som strafferet, aftaleret, mangler, tvistbilæggelse, handelsret, selskabsret i sammenhæng og globalisering, handel og naturressourcer.

Mange kandidater finder, at de forlader skolen med en forskellig færdighed. De kan udvikle evnen til at fortolke og forklare komplekse oplysninger tydeligt. De kan også erhverve stærke skrive- og forskningsfærdigheder. Disse evner kan hjælpe eleverne fremad i deres karriere.

En LLB i Commercial Law tilbydes i mange common law jurisdiktioner. Udgifterne til undervisning kan variere afhængigt af universitetets placering. Efter at have undersøgt og valgt en institution til at deltage, skal du kontakte skolen direkte for detaljerede oplysninger om deltagelsesomkostninger.

En LLM i Commercial Law er en kvalificeret grad, der kan give eleverne mulighed for at komme videre til en LLM eller et kursus for bar eksamen til at blive en praktiserende advokat. Personer, der er mere interesserede i erhvervslivet, kan forlade skolen med et solidt fundament i handelsret, der gør dem klar til at gå ind i en række forretningsindstillinger. Kandidater kan også være forberedt på karriere som lærere, bankfolk, business eller nonprofit ledere og økonomi eller menneskelige ressourcer direktører.

En LLM i handelsret tilbydes på mange universiteter overalt i verden. Online kurser kan være tilgængelige via nogle programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.