Keystone logo

13 LLB Programmer i Jura International ret International lov 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Jura
  • International ret
  • International lov
Studieområde
  • Jura (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLB Programmer i Jura International ret International lov

En LLB er en bachelor-grad typisk tager tre til fire år for at tjene, og henviser specifikt til en "Bachelor of Laws " eller Legum Baccalaureus. I øjeblikket er det tilbydes i næsten alle lande der er omfattet af fælles lov, med undtagelse af USA, hvor en LLB grad svarer til en Juris Doctor lov grad i USA

Hvad er International Law?

Folkeretten vedrører et omfattende sæt af juridisk præcedens, der er almindeligt accepterede af nationer og stater som bindende og gyldige. Disse love er beregnet til at tjene som grundlæggende fundament for den fortsatte stabilitet i forbindelserne mellem internationale samfund. Den primære forskel mellem intracountry / statslige retssystemer og det folkeretlige system er, at international lov for landene som helhed i stedet for til den enkelte borger.

Folkeretlige bekymringer klart adskilte juridiske discipliner, der involverer folkeretten (krigens love, love havet og den humanitære folkeret, for eksempel), international privatret (også kaldet "lovkonflikter ") og overnational ret. En advokat med speciale i international ret kan repræsentere personer, der er blevet anholdt i udlandet, arbejde for megacorporations at sikre, at de ikke overtræder landespecifikke internationale aftaler eller handelsaftaler love og optræde som mæglere for høj-drevne agenturer såsom De Forenede Nationer, Verden Court eller NATO.

Hvad betyder en LLB i International Law består af?

Ud over at tage obligatoriske juridiske fag, studerende, der ønsker at tjene en international juridisk embedseksamen med behov for at tilmelde sig politisk videnskab kurser, globale studier og tage et eller flere fremmedsprog klasser (hvis de ønsker at arbejde i et bestemt land) i tillæg til kurser at give undervisning i maritime love. Love om havet / ocean er helt forskellige fra love om indlandsstater og mange offentlige instanser oplever en mangel på internationale jurister med dyb kendskab til regionale maritime love.

Hvilken karriere med en LLB i folkeretten?

At nå det punkt, hvor en studerende er berettiget til at tage baren eksamen involverer mindst fem til syv år for grundig undersøgelse, fra afslutningen af bachelor-og kandidatuddannelser på at opnå en LLM.Studerende, der arbejder som internationale advokater kan forvente at tjene over $ 100.000 USD (72.000 euro) om året, med en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder altid til rådighed.