Keystone logo

30 LLB Programmer i Jura Forretningsret 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Jura
  • Forretningsret
Studieområde
  • Jura (30)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLB Programmer i Jura Forretningsret

En LLB, eller Bachelor of Laws, er en bacheloruddannelse, der tager tre til fem år at fuldføre. Det søger normalt at give den studerende en stærk forståelse af et bestemt lovvalg med henblik på videre studier eller faglig udvikling.

Hvad er en LLB i Business Law Studies? Formålet med dette uddannelsesprogram er at undervise eleverne om en bred vifte af juridiske spørgsmål relateret til forretningsret. Fagområder fokuserer typisk på et bestemt land eller på et bestemt forretningsområde, eller emner kan generaliseres mere. Det undervises normalt af professorer med avanceret videnskabelig legitimation og / eller ægte verdenserfaring. Det begynder ofte med et grundår, der bygger en base af juridisk viden, og derefter kan kursusarbejdet mere fokusere på et bestemt lovområde.

Elever udvikler ofte fremragende tidskrævende færdigheder, så de kan gennemføre projekter på tid i deres personlige og faglige liv. Kandidater forlader også typisk programmet med en god forståelse af generelle juridiske principper og brede forretningsaktiviteter, færdigheder, der kan være værdifulde på arbejdspladsen.

Programmets omkostninger afhænger af skolens finansiering og ressourcer, tilgængeligheden af ​​finansielle hjælpepakker og andre faktorer. Studerende skal kontakte hvert universitet for flere detaljer om priser.

Studerende, der graduerer med en grad i erhvervsretlige studier, kan fortsætte med videre uddannelse for at forfølge en lovgrad, eller de kan komme ind på den faglige arbejdsplads. De er typisk efterspurgte hos både advokatfirmaer og virksomheder, samt på gymnasier, gymnasier og universiteter. Specifikke stillinger omfatter ofte juridisk kontorist, advokat, juridisk assistent, forretningsassistent, forretnings- og juridisk konsulent og forsker.

En LLB i Business Law Studies er et bredt udbudt program, der findes i mange lande og universiteter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.