Keystone logo

7 LLB Programmer i Jura National ret Europæisk ret 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Jura
  • National ret
  • Europæisk ret
Studieområde
  • Jura (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

LLB Programmer i Jura National ret Europæisk ret

Studerende tjener en LLB i europæisk lov vil være dygtige til at forstå retssystemerne i EU-lande samt ikke-EU-lande (Island, Norge og Schweiz, for eksempel). Programmer omfatter en europæisk lov grad vil også fremhæve aspekter af international lov, maritime love og sociale / økonomiske systemer i de europæiske lande.

Hvad er den europæiske lovgivning?

Europæisk ret fundamentalt fokuserer på det sæt af love, der styrer EU-lande. Selvom ingen formel forfatning er endnu ikke kodificeret ved EU har traktater blevet gennemført, der fastsætter EU-regler skulle fungere som kodificerede love. Disse traktater også afgrænse retningslinjer kaldet direktiver og forordninger, når oprettelsen af nye love er nødvendig.

Hvad betyder en LLB i European Law består af?

Den Europæiske Domstol er ansvarlig for den officielle fortolkninger af EU-retten og beslutter, om foranstaltninger, der træffes af EU, er lovlige og gyldige. Studerende tjener en LLB i European Law bliver nødt til at tage kurser, der beskæftiger sig med retspraksis undersøgelser med afgørelser truffet af EF-Domstolen samt vigtige case adjudications fra forskellige EU-lande.

Hvad er kravene til en LLB i EU-ret?

Ud over de traditionelle klasser, der omfatter kurser af et typisk LLB program, vil de studerende, der ønsker at tjene en LLB i EU-ret nødt til at tage et sprogkursus på de "B2 " niveau (oprettet af Europarådet, fælles europæiske referenceramme for Sprog).Det anbefales også, at de studerende får en rudimentær forståelse af det polske sprog på det niveau, der er udpeget "A1 " af Europarådets 's sprogkrav.

Hvilken karriere med en LLB i European Law?

Enkeltpersoner, som har en LLB i europæisk lov, er kvalificeret til straks at få beskæftigelse i det land, de tjente deres grad. Arbejde i andre europæiske lande kræver generelt advokaten passerer en landespecifik bar eksamen eller anden test, der tillader ham / hende til lovligt drive advokatvirksomhed i landet. Da EU-retten er nogenlunde ensartet, processen med at få tilladelse til at arbejde som advokat i forskellige europæiske lande er ikke tidskrævende eller vanskelig.

Løn optjent af indehavere af en LLB i European Law er højere end traditionelle LLB løn på grund af behovet for advokaten at være bekendt med særlige love specifikke for de europæiske lande.