Keystone logo

23 LLB Programmer i Jura Forretningsret Erhvervsret 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Jura
  • Forretningsret
  • Erhvervsret
Studieområde
  • Jura (23)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLB Programmer i Jura Forretningsret Erhvervsret

I betragtning af LLB i Business Law? Få at vide, hvad de kan forvente fra dette program, før du går i gang.

Hvad er en LLB Business Law?

En LLB er en uddannelse, der fokuserer på loven, som den vedrører den kommercielle industri. Det er en type af det virkelige liv anvendelse af loven.

Hvad er fordelene ved at tage en LLB i Business Law?

For personer, der søger arbejde i en kommerciel eller business ansøgning med deres lovgivning uddannelse Uddannelsen er en god pasform. Det giver en bedre forbindelse til gældende dele af loven, som det gælder for erhvervslivet, hvilket gør dem mere velegnede til marken. Dette ender fører til bedre løn.

Hvor meget koster det at tage en LLB i Business Law?

Udgifterne til denne grad program vil variere betydeligt. Men det hjælper at tage denne grad program i stedet for at tage en særskilt grad program for både økonomi og jura.

Hvad er kravene til en LLB i Business Law?

I mange tilfælde skal den studerende kvalificere sig til disse programmer gennem accept i programmet. Uddannelsesmæssige krav, herunder karaktergennemsnit gennemsnit og accept i programmet, er ofte nødvendige. Studerende generelt behov for at fuldføre deres bachelor 's grad at kvalificere sig.

Hvilken slags karriere kan du forvente med en LLB i Business Law?

De, der arbejder inden for dette område kan arbejde i et juridisk praksis. Men det er mere almindeligt, at disse personer til at arbejde inden for store virksomheder virksomheder, der leverer til brug for denne virksomhed.

LLB i Business Law Online

Opnåelse af en LLB i Business Law online er en mulighed. Det giver den fleksibilitet studerende har brug for at studere og bo og arbejde i deres ydre liv. Det er en vigtig måde at fremme en bachelor 's grad i en mere produktiv grad.

&nbsp

Sådan at tilmelde sig en LLB i Business Law?

Hvis du er interesseret i en juridisk embedseksamen, men har en forbindelse til området for Business den LLB i Business Law er rigtige for dig.Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular