Find din bachelor i jura

Hvad vil du studere
Hvor vil du studere

Studiesteder

Vi har mere end tusind universiteter fra hele verden i vores database.

LLB programmer

LLB-programmer En LLB, eller Bachelor of Laws, er den professionelle juragrad, der tildeles efter at have afsluttet bacheloruddannelsen. I de fleste lande giver en LLB med yderligere akkreditering mulighed for lovudøvelse. LLB-programmer giver de studerende en solid forståelse af jura, såvel som de kritiske, analytiske og strategiske tænkningskompetencer, der er nødvendige for juraområdet. Nogle eksempler på LLB-programmer er inden for lovsektorer som erhvervsret, europæisk lov, international ret og strafferet. Nogle universiteter tillader også studerende at udvikle deres egne specialiserede LLB-programmer, der er specifikke for deres professionelle interesser. LLB-programmer kan normalt afsluttes på 3 eller 4 år. Udvalget af forskellige LLB-programmer kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære LLB- og Bachelor of Law-programmer, der er anført nedenfor.

Top LLB-lande

LLB-programmer er tilgængelige på universiteter rundt om i verden. Overvej at tage din LLB på et af disse mest populære steder!

Top LLB byer

Der er mange populære LLB-programmer, der tilbydes af nogle af de højest rangerende universiteter i byerne anført nedenfor!"